Pai...parerea mea ar fi ca acest vis se poate interpreta in mai multe feluri... in functie de momentele prin care treci in viata ta alegeti una din urmatoarele: s-ar putea sa cauti niste raspunsuri in viata ta dar nu stii de la cine sa faci rost de informtiile respective SAU cineva din jurul tau pe care il consideri cel mai bun prieten de fapt e exact inversul. fata acelei persoane era in ceata inseamna ca nu o cunosti cu adevarat.atunci cand o sa iti dai seama care e adevarata lui/ei fata o sa vezi ca o sa te paraseasca. nu ca pana acum ar fi fost langa tine cu trup si suflet dr macar asta e impresia e care ti-a lasat-o. sper ca te-am ajutat:*
PS chestiunile astea incearca sa le gandesti logic dr in acelasi timp sa faci legatura si cu sentimentele tale din viata de zi cu zi. popici:*
Nu inseamna nimic, visele nu sunt reale. Si eu am avut tot felul de vise ciudate gen ca sunt urmarita sau ca ma sarutam si nu mi s-a intamplat nimic
Deci stai linistita
Eu doar iti doar un sfat! Cred ca e o fata de care esti apropiat adica de care iti place si te-ai gandit in seara aceea la ea!
misauratcuviata întreabă: