| Heärt_Brøken_1997 a întrebat:

mâine o să merg la psihologul școlii...mi-a sugerat diriginta și mulţi alţii să fac asta...în fine.....nu știu ce să fac, să mă deschid în faţa psihologului?... dacă va vorbi apoi despre mine? ...sincer nu mai am încredere în nimeni!

Răspuns Câştigător
| IonuţR1995 a răspuns:

Psihologii din scoli nu sunt prea indicati, barfitoare la cafea in cancelaria profilor. Mai bine mergi la cineva necunoscut, si la care platesti. Cu totii stim ca lucrurile gratuite nu tin mult sau nu sunt de calitate. In cazul acesta confidentialitatea. Deoarece psihologul scolii iti cunoaste profesorii, diriga, si probabil si parintii. Mult succes cu problema asta.

4 răspunsuri:
| owneriest a răspuns:

Nu stiu, dar la noi psihologul nu tine secrete, iti propun sa gasesti un psiholog privat care n-are legaturi cu oamenii din cercurule tale

| MidnightR a răspuns:

Lol,ar trebui sa existe confidentialitatea aia "doctor-pacient".

| J0B0MAT a răspuns:

Mai bine mergi la un alt psiholog, nu la cel din scoala, in alt oras poate...In zilele astea e greu sa mai ai incredere in cineva.

| Lavi2002 a răspuns:

Pai... psihologul scolii noastre ne-a spus sa ii spunem secretele. Daca ea le transmite mai departe poate fi concediata. Asta e valabil pentru toti psihologii din toate scolile... Eu zic sa ai incredere!
Depinde de cazul tau ( psihologul nostru e sotie de preot, practic nu ar avea de ce sa minta sau sa barfeasca pentru ca e pacat ). Eu am incredere in ea... in cazul tau nu stiu ce sa zic! Merita sa incerci, dar sa nu ii spui totul din prima, sa vezi daca se aud vorbe. Daca ea pastreaza secretul, poti sa ii zici pe urma totul!