| Kawaii_Rebeca_1998 a întrebat:

Mama mea este foarte bagacioasa și mi a umblat recent prin conversațiile mele cu o fata cu care sa zicem ca am vorbit cam deocheat. Înțeleg ca nu este frumos dar totuși nu cred ca sunt singura laughing). Adică serios. Și cum as putea sa i explic într un mod cat mai frumos ca nu este chiar asa mare lucru? Îmi tot spune ca va purta o discuție cu mine pe tema asta și cică a aflat "cum sunt cu adevărat" ceea ce mi se pare ca nu are vreun sens. Corectați-ma daca greșesc

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ii explici frumos "Asta sunt eu, asa vorbesc cu cei ce-mi permit asta".

Altceva nu ai ce sa faci, sa te scuzi? Nu ai de ce!

| Doub a răspuns:

Uuu, cineva o sĂ primească bătăiţăăăă

| UnBroken2016 a răspuns:

MErgi cumva pe apa de mama ta credea ca esti diferita fata de celelalte fete? Cam naiva.

| seth2016 a răspuns:

Mama ta a descoperit si o alta latura a ta.

"cum sunt cu adevărat" = Probabil ca nu vrea sa cresti. De aici si aceasta reactie.

Profita de ocazie cand se simte pregatita sa poarte o discutie pe tema asta si explica-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca pe mama ta o intereseaza mai putin ca si altii vorbesc urat, pentru ea conteaza mai mult ce faci tu.
Nu stiu de ce ti se pare ca n-are sens atunci cand zice ca a aflat cum esti cu adevarat.
Ea avea alta parere despre tine si nu se astepta sa te comporti asa.

| MissADEEL a răspuns:

Asta e tipic parintilor. Ei acorda o mai mare importanta acestor detalii fiindca nu vor sa scazi pe o treapta joasa social. Dupa nume, pari fata, deci, cu atat mai mult o sa aiba de comentat. Din experienta am conchis ca multi parinti nu prea cunosc tineretul asa cum e el de fapt. Normalitatea lor nu corespunde normalitatii din ziua de azi. Au trait alte vremuri, au primit, cel mai probabil, alta educatie. Se jucau si socializau diferit, aveau unele pasiuni diferite, deci, mai putin diplomat spus: traiesc in lumea lor.
Sa nu te sperie discutia, ai ocazia sa contraargumentezi, sa ii explici ce se intampla de fapt, de asemenea sa mentionezi ca stii si tu cand poti sa vorbesti urat si cand nu. Pana la urma, cu totii suntem oameni si cu totii rostim (in gand sau nu) ceva care implica necrofilie, mame, organe genitale si secretii cand ne lovim in coltul noptierei, nu e asa?
Eu tin mult la libertatea de a spune ce gandesti, tin mult la discutii lamuritoare si nu pot decat sa ii sfatuiesc si pe altii sa faca la fel.
Bafta.