Deci problema nu este faptul ca te muti la o scoala noua si ca nu cunosti pe nimeni, ci faptul ca esti scunda? Care e legatura? In primul rand pentru varsta ta ai o inaltime potrivita. Stai linistita, o sa mai cresti. Si ce daca rad de tine? Si-ar dori fetele de 1, 80 sa fie scunde ca tine... Si ce si-ar mai dori! Nu vad nici o problema aici, eu in locul tau nici nu le-as acorda atentie, nu merita.
Si eu am fost la fel, si nu am avut nicio problema.Si acum sunt si am 1, 58 cam asa si desi multi imi dau cu coatele in gura in autobuz si nu glumesc, nimeni nu-mi zice nimic. Adica multi imi zic ca sunt o piticanie draguta si atat.
Fetele scunde sunt drăguţe. eu la 11 ani aveamm 1.35, acum am 12 şi am 1.39
Oh. Nu ești chiar așa mică. Și nu prea contează lucrul ăsta. Lumea trebuie să te placă așa cum ești.
Am avut o colega prin a 5-a, avea 11 sau 12 ani si 1.33, era noua si nu am ras de ea, bine, mai faceam cateodata glume cu simt, fara sa se enerveze, dar tu trebuie sa-ti faci prieteni, nu sa te gandesti la inaltime. Daca chiar vrei sa fii mai inalta ia-ti tocuri de vreo 7 cm.
Nu au motive de răs doar pentru că ești mică...și dacă vor râde cel mai bine să fi indiferentă și să nu îți pese.
Nu rade nimeni, oricum esti in crestere stai linistita alexa plus ca sunt platforme, mult succes
misauratcuviata întreabă: