Este de ajuns un singur moment de neatentie ca sa-l spargi. Si eu am patit chestii din astea, poate si tu si multi altii. Nu inseamna ca si-a batut joc de munca parintilor. Pur si simplu asa s-a intamplat. Daca spunea ca a dat de pamant cu el sau alte chestii din astea, atunci poate ar fi avut un rost si comentariul tau. Hai sa mai si gandim putin inainte sa raspundem.
Habar n.am cat te costa. Mergi la un magazin de it de la tine din oras si afla.
Ce sa faci? Sa recunosti parintilor ca esti o iresponsabila si nu apreciezo cati bani au dat ei din munca lor pentru tine, si ca esti dispusa sa te corectezi, folosind o caramida de telefon pentru un an de zile. Asa o sa te inveti minte sa iti mai bati joc de munca altora si o sa inveti ce insramna responsabilitatea si cat te costa absenta ei.
Este de ajuns un singur moment de neatentie ca sa-l spargi. Si eu am patit chestii din astea, poate si tu si multi altii. Nu inseamna ca si-a batut joc de munca parintilor. Pur si simplu asa s-a intamplat. Daca spunea ca a dat de pamant cu el sau alte chestii din astea, atunci poate ar fi avut un rost si comentariul tau. Hai sa mai si gandim putin inainte sa raspundem.