| anamaria678 a întrebat:

Mi-ar placea sa va dati cu parerea la ce urmeaza sa cititi. Eu am voce buna, nu am facut canto niciodata dar toti din jur imi spun asta.Sunt buna si la desen si iubesc sa fac poze, am un Nikon d3200. Problema este ca nu stiu spre ce liceu sa ma indrept. Stau in Bucuresti deci as putea opta pentru Lipatti ca liceu de canto/actorie sau Tonitza ca liceu de arte. Eu initial vreau in Spiru Haret dar nu stiu de ce, simt ca acolo imi doresc sa fiu. O prietena de-a mea se duce in Dinu Lipatti si mi se pare aiurea sa vreau si eu acolo pentru ca este cea mai buna prietena a mea si ar zice ca o copiez si cacaturi din astea, plus nu prea stiu ce as ajunge cu canto sau actorie, pana la urma nu toti au noroc si ma trezesc nerealizata, fara niciun ban si plangand ca am facut o greseala. Nu prea cant de obicei decat cand sunt singura si pot lua note inalte si joase si am o voce diferita, nu stiu, asta aud. Deci voi ce parere aveti? In ce liceu ar trebui sa ma duc?

1 răspuns:
| Claustrophobic a răspuns:

Păi, nu ştiu, e viaţa ta, tu trebuie să alegi. Dacă zici că vrei să te duci la Spiru Haret, atunci du-te acolo. Multă baftă.