| Roxanaaaaaaaaa a întrebat:

Hei, TPU. Mi-ati putea recomanda câteva carti care v-au placut si sa scrieti o descriere scurta (în care sa scrie în primul rand genul cartii)? Cărțile mele preferate au fost "Hunger games" (toate trei) si "Totul se plateste".

Răspuns Câştigător
| Rilay a răspuns:

Mie imi plac cele din categoria teen fiction si recomand After de Anna Todd-este vorba despre o fata, Tessa, care se mută de acasă pentru a merge la colegiu, ea are o viață foarte calculată, iar mama ei este obsedată de control. Când ajunge la colegiu viața ei ia o întorsătură radicală când il întâlnește pe Hardin.
Căutând-o pe Alaska de John Green- Miles Halter, obsedat de ultimele cuvinte ale oamenilor, ajunge la colegiu si are parte de experiențe noi.
Sub Aceeasi stea tot de John Green- cartea asta are un loc important in inima mea, pe lângă povestea de dragoste a două personaje, cartea in sine reprezintă o lectie de viata, cel putin pentru mine asta a însemnat.
SIII
DACA VREI SA DEVII PUTIN MAI MULT OBSEDAT DE NISTE CĂRȚI RECOMAND CU CEA MAI MARE PLĂCERE HARRY POTTER.
Încă o carte care m-a facut sa iubesc sa citesc, Iubire Periculoasă de Georgiana Sandu, crede-ma, merită citita.

3 răspunsuri:
| Gabitsa_Gabii_1999 a răspuns:

Miss Peregrine- Ransom Riggs, e mai mult o aventură într-o buclă din timp, el ajungând acolo după moartea bunicului său. (eu am citit doar volumul 1)
Castelul de sticlă- Jeannette Walls, scriitoarea îşi povesteşte viața, neavând o viață uşoară, e foarte interesantă cartea asta.
Şi herry potter- cred că ştii de el etc, nu am apucat să citesc niciun volum dar am văzut 2 filme şi sunt super interesante.
Astea sunt ale mele:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Divergent, e asemanator Hunger Games.

| AFR81 a răspuns:

Citesc doar carti istorice. Una care m-a impresionat foarte mult si pe care as recomanda-o oricui este "Mandria Cartaginei - Romanul lui Hannibal" de David Anthony Durham. Se citeste foarte usor si este o combinatie de fapte reale, bazate pe dovezi istorice, si fictiune.