| NUUSTIU a întrebat:

Hei TPU crying Mi s-a stricat telefonul si mama a spus ca nu are bani acum de altul nou si ca trebuie sa mai astept crying(. Ce sa fac? Cum o conving sa imi ia? Va rog mult help. Multumesc.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să fii înțelegătoare, problema este financiară și nu se poate rezolva așa repede!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Cauta un telefon daca ai prin casa care merge si asteapta pana are bani.

| Grimalkin a răspuns:

Din faptul ca nu are bani ACUM ar trebui sa intelegi ca nu poate sa-ti ia.

| Denisa_3637 a răspuns:

Daca nu are bani sa iti ia nu inseamna ca nu vrea ceea ce inseamna ca nu trebuie` sa o convingi.Intelegi tuuwinking! Pur si simplu nu are bani, nu poate sa iti ia acm.nu o poti convinge sa aiba bani :d.
Incearca sa iti strangi bani sau nu stiu thinking!

| Deni4you a răspuns:

În primul rand, daca tu la-i stricat, ar trebui sa-i respecti dorinta, oricum la un moment sau altul il vei primi; Daca nu, oricum poti incerca sa-ti faci singura restul de bani.Si daca faci minim 30 de lei, mama ta cu siguranta va avea incredere in tine si va fi mandra de tine.Cu siguranta va da tot ce va putea impreuna cu tatal tau si iti va dea banii care au mai ramas ca sa-ti cumperi un ''telefon''. Si apropo, daca mama ta ti-a spus frumos ca nu are bani respecta-i vorbele pentru ca in perioada asta nici parintii mei nu mai au asa de multi bani asa ca multumeste-te ca iti iau mancare, apa, haine sau orice altceva iti doresti disponibil pentru banii lor. Succes si sper ca te-am ajutat!
Pupici***!

| drumulspreiad a răspuns:

In situatia asta sunt si eu, e iad. ia note bune, ca pe ai mei asa ii vrajesclaughing

| lollopop a răspuns:

Strangi si tu bani ca sa-ti ieibatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

KiKi poti face asa:
1. Te duci la un magazin cosmote sau germanos
2.Cauti un telefon care sa-ti placa
3.Intreaba daca e la abonament de un leu(sigur ai un leu)
4.Il cumperi daca e la un leu

| sidonia_4305 a răspuns:

Fii si tu rezonabil. Si asteapta pana va reusi sa iti cumpere altul. Intre timp, fii cuminte, ajut-o la treburile din casa, ia note mari la scoala... etc. FA-O FERICITA:d