| Sophie a întrebat:

Mi se pare penibil ca unele fete de 11, 12 sau chiar 10 ani se cred emo. Unele nici nu stiu sa taie paine si se creed emo.Eu am 11 ani, da nu-s genul asta.Macar eu nu-mi pun poze pe hi 5(nici nu am ) in fuste scurte si bustiera.Am mai vazut din astea.Sau care isi pun poze emo la avatar.
Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lui.E doar o perioada, mai tarziu acele persoane o sa rada probabil de pozele pe care si le faceau si de felul lor de a fi.
Fiecare generatie a avut "trendurile" ei, trenduri de care acum radem.Cand esti copil, nu prea stii ce e bine si ce e rau si din dorinta de a fi remarcat ajungi sa fie "emo".

| Nymphetamine a răspuns:

Copilele la varsta asta sunt naive. Orice e nou si "fashon" e "true".

| CinevaDiferitDePersoanaTa a răspuns:

O părere foarte proastă! E.M.O = Eu Mă Omor! Aşa că fetiţele care se cred aşa, baftă!

| EmHinoki a răspuns:

Copile'emo super'nebagate in seama straight face. E doar de moment. Vor sa atraga atentia. La 11-12 ani nici macar nu ai o personalitate formata, iar ele in loc sa creasca si sa.si vada de treaba lor tipa dupa atentie cu asa ceva. E trist!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IQ scazut, rafinament, respect de sine si educatie zero.

| ZuzzaLuiFlavius a răspuns:

Mda...ai dreptate intr.un fel.anumite fetite sunt chiar precoce pentru varsta lor.