anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HEI TPU: Mie imi place de un baiat, e cu 3 ani mai mare si momentan e singur am vorbit cu ek toata vacanta pe mess si ne-am mai intalnit la disco, sambata trecuta am stat putin impreuna si m-a condus acasa, eu il salut in fiecare zi si il intreb ce face insa dupa cum observ eu nu prea ii pasa de mine, rare ori ma baga in seama si nu prea sta mult la discutii, oare ce sa fac sau cum sa ma comort, ce sa ii spun ca sa ma placa?

dau funda la cel mai bun raspuns :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te-a placut de la bun inceput, nu ai ce sa ii faci.straight face
Trateaza-l mai cu indiferenta sa nu creada ca esti moarta dupa el, pentru ca isi va pierde interesul. Cand te intalnesti cu el, asteapta sa te salute el primul.
Sau, poate ca te place, dar e timid. Daca e timid, baga-l tu in seama mai des, cere-i ID-ul sa mai vorbiti etc.
Sau...are prietena geloasa si nu vrea sa flirteze si cu alta fata.winking
Bafta!kiss

| malinadaiana a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de obicei cand ne intalnim el ma saluta, dar nu are prietena pentru ca mi-a spus

| anonim_4396 explică (pentru malinadaiana):

Poate asteapta sa faci tu primul pas...

Adica sa il sarut eu? asa pur si simplu. thinking

Nu sa il saruti asa directbig grin
Fa-i niste complimente: spune-i ca e diferit de ceilalti baieti (in sensul bun), ca e dragut, de treaba, ca orice fata isi doreste un baiat ca el etc.
Spune-i ca il simpatizezi. Apoi, intreaba-l ce parere are despre tine.
Ia-l de mana si vezi ce reactie are: daca nu se retrage, saruta-l pe obraz, iar apoi imbratiseaza-l. Daca nu te respinge cand il imbratisezi, incearca sa il sarutibig grin.
Daca te respinge, inseamna ca e un idiot.
Daca nu te respinge, inseamna ca te place si ar vrea o relatie cu tine.
Bafta!kiss

Mersi foarte muult! :*:*:*:*: big hug chiar asa o sa fac! :* big hug :*:*

Aaa...am uitat sa iti spun: Nu te arata prea "moarta" dupa el big grin Doar da-i de inteles ca il placi.happy
Mult succes! kiss

9 răspunsuri:
| Ellly23 a răspuns:

Buna! Te-a condus acasa, asta inseamna ceva. Ai doua variante:
1.Continui asa, vorbesti cu el, il saluti si vezi ce se va intampla.
2.Pur si simplu ii spui ca il placi.
Bafta! >big grin

| malinadaiana a răspuns (pentru Ellly23):

Pai ne'am cunoscut la disco, dar mi'e cam rusine sa ii spun k il plac, eu sunt cam timida si nu as avea curajul...

| malinadaiana a răspuns:

Noi ne intalnim doar sambata la disco in rest vorbim prin msj sau pe mess, ne-am vazut prima data la disco la inceputul vacantei iar el m'a bagat in lista pe mess si mi-a cerut si nr de telefon, am aflat ca e si verisor cu mine dar de'al 3- lea, el a spus ca nu se pune asta ...la inceput vorbeam foarte mult pe mess dar acum abia de ma mai saluta...nu stiu ce s-a intamplat sau ce sa facstraight face