| Madutzaaa67 a întrebat:

Hei TPU niste status noi pentru fete? fundoi!hee hee

Răspuns Câştigător
| AngelSweet9999 a răspuns:

Am corpul de felina,privire si piele fina,ochii de vipera veninoasa,caracter de bruneta norocoasa
N-ai ce spune,spun pe bune, mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai, priveste cat mai poti"
"Dar n-are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""
Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
Fitze roz si shmekerite pentru tine tine mintewinking
Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci`. tu ma respecti pe mine. si eu din respect ma pisJ ` pe tinee.; x
Iubeste`o numi pasaa... Pastreaz-o` de tot`. iar pe minee ca`ndd ma privestii` sa te lingii pe bot`
As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele
"In Fata Mea Tu Nu Ai Niciun Cuvant De Spus Nu Ma Cunosti, Habar Nu Ai Cine suntwinking Spui Ca Sunt Fitoasa...Te Ascult Si Iti Spun:"Tu Chiar Crezi Ca Imi Pasa?"
Sunt fitoasa cat se poate tupeista pan la moarte indragita si stilata sunt o fata adevarata :*
||suntem fete ^^ALINTATE^^pe baieti ii dam pe spate suntem fete frumusele fara ^^FITZE^^ si ^^REBELE^^||
TU ma aShteptaI sa Vin.Caci aSha am prOmiSs`.dar acO0m eU sOnt cea cU tel. InchisS`
[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥".
Sper ca ti-au fost de folos...love struck Fundita?puppy dog eyes

0 răspunsuri:
Întrebări similare