anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU nu am niciun prieten si simt ca intru in depresie
Ce sa fac?

15 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, pai daca nu ai prieteni inseaman ca nu ai incercat s aai happy. Poate ar trebui sa incerci sa cunosti persoane noi, sa faceti schimb de idei si opinii. si vei vedea ca vei incepe un nou drum alaturi de diferite persoane. Succes!

| neca a răspuns (pentru Konata):

Am incercat dar am dat numa de cocalari inchisi la minte
Si cind intlnesc pe cineva cu care am ceva in comun aflu ca ori e satanist ori se drogheaza toata ziua

| Konata a răspuns (pentru neca):

Atunci incearca s ate analizezi si sa-ti dai seama daca este ceva gresit la tine si sa te schimbi. Dar pot sa stiu cati ani ai? happy

| neca a răspuns (pentru Konata):

15

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In viata nu ai prieteni din doua motive.
1.esti prea timid
2.ai avut, numai ai. Explicatia? cei care nu mai sunt, pur si simplu sunt retarzi in gandire.
Mai bine lupta sa ajungi cineva.O persoana sa zic "populara"pe internet.un scriitor, cantaret.etc.trebuie sa fi bun la ceva.Si cel mai important, sa iti duci visul pana la capat.Nu sa stai, asteptand sa se indeplineasca fara efort.

| neca a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place cum gindesti dar sincer acum tot ce vreau e un prieten care sa nu fie cocalar sau drogat

| anonim_4396 explică (pentru neca):

Stiu ce zici.Pe moment"retelele de socializare"sunt o salvare.

| Trippy a răspuns:

Fa-ti unul! Nu e imposibi;.

| beebyy a răspuns:

Buna..Cred ca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti..sa te descarci, un prieten care sa te asculte cu adevarat fara sa te judece. Daca vrei imi lasi id si putem vorbi mai multe.

| andreiutza a răspuns:

Nici eu nu am si te inteleg perfect, stiu ca ai momente in care simti nevoia de o mangaiere sau de cineva care sa fie langa tine, stiu ca fetele din ziua de azi sunt rautacioase dar nu merita sa intri in depresie pentru un baiat.Incearca sa cunosti persoane noi sau daca ai amici apropiete mai mult de ei. Sper ca ti-am fost de folos.

| neca a răspuns (pentru andreiutza):

Sunt baiat (iti bati joc de mine)

| neca a răspuns (pentru andreiutza):

Da cam asa

| neca a răspuns (pentru neca):

Am scris asta inainte sa citesc tot. esaju lol nu tregeti concluzi

| raduvlad a răspuns:

Daca TE-ai certat cere-ti scuze! Daca pur si simplu nu ai incerca sa iti faci!

| neca a răspuns (pentru raduvlad):

Nu m-am certat
Doarca am realizat ca eu nu-i plac ei numa plac
Si asa nu am mai vb cu ei de un an intreg