anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu as mai vrea sa fiu amica cu cea mai buna prietena,deoarece toti sunt in potriva acestei prietenii - mama,tata,invatatorii,profesorii, toti.Cum sa creez o cearta sau cum sa-i zic mai delicat? Multumesc anticipat.

FARA RASPUNSURI STUPIDE SAU NEADECVATE!

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Hei. Pai nu trebuie sa provoci un scandal ca sa te certi cu ea si sa nu mai vorbiti. Mai bine iesi-ti undeva in parc si ii spun ca este mai bine sa nu mai fi-ti prietene asa apropiate, deoarece ti-ar fi mai ok asa. Pute-ti sa fi-ti prietene si sa vorbiti dar mai multe de atat nu. Si asa o sa afle si o sa fie mai bine decat sa ii spuna altcineva ceea ce tu gandesti. happy Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| vampir004 a răspuns:

Ii spui verde-n fata ca numai vrei sa fii prietena cu ea, mai bine ii spui in fata decat sa auda de la altiiwinking

| xRaluMeow a răspuns:

Stai asa! Daca e prietena ta cea mai buna, de ce ai vrea sa nu mai fii prietena ei, sau ce argumente au apropiatii tai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xRaluMeow):

Nu invata (ceea ce mi-ar pune in pericol invatatura mea),fratele ei mai mare umbla prost,ea umbla numai cu fete needucate, cand mama ei este la servici, habar nu are unde este, mai scriu, ca mai am motive!