| TheLittleBadGirl a întrebat:

Nu imi sta in fire sa imi zic "viata" online, dar deja nu mai stiu ce sa fac... O sa incerc sa va zic cat de pe scurt pot. Mie imi place de un baiat de vreo 5 ani, adica de cand ne stim, pe atunci si el tinea la mine, era gen *O simpatie de copii*. De doua veri nu mai vorbeam unul cu altul, nu stiu de ce. Eu mereu ii aruncam priviri pe ascuns cand nu se uita si el mie. De vreo saptamana s-au schimbat multe. Eram pe afara eu, un baiat si o fata. Nu stiu ce-mi venise eu si fata aia am inceput sa vorbim despre baieti, iar eu ziceai ca eram beata, tot ce faceam era sa vorbesc despre Acel baiat (nu cel cu care eram pe afara, cel cu care ma stiu demult). Apoi ce sa vezi, tocmai el venea. Atunci baiatul cu care eram afara l-a intrebat daca sta si el si a zis da. Atunci am inceput sa vorbim. Baiatul acela plecase deci am ramas numai noi 3 pe afara. Mi-a zis ca el tine la mine si, culmea, credea ca mie nu imi pasa de el. Apoi m-a pupat si a fost asa de adorabil puppy dog eyes. Si cand am plecat in casa ne-am pupat iar, ziceai ca suntem copii mici, iar inainte sa se duca acasa l-am intrebat daca ne vedem si maine si a zis "Da". De o saptamana nu mai stiu nimic de el. Nimeni nu mai stie. E plecat cu ai lui nu stiu unde, unii spun ca la munte... In fine, mor de dorul lui, daca nu mai vine pana la sfarsitul verii eu mor de-abinelea. Cele mai bune prietene ale mele zic ca nu stiu ce ar face in locul meu, dar voi fetelor, ce ati face daca ati fi in situatia mea sad?

Ofer funda :*

Răspuns Câştigător
| Neena a răspuns:

Eu la fel sunt in situatia dar e ceva mai grav nu mi-am vazut prietenul de o vara si o sa vie de abia in septembrie. Vorbim foarte rar cite un mesaj la 4, 5 zile. Mii dor foarte tare dar nu pot schimba nimic trebuie doar sa mai am rabdare inca un pic. Nu poti sa faci nimic doar sa astepti poti sai lasi un mesaj. Stiu ca e insuportabil si crezi ca nimeni nu te poate intelege pe lum:d asa e dragostea are si ea neajunsurile ei.

| TheLittleBadGirl explică (pentru Neena):

Multumesc :3 mi-ar placea sa vorbim daca esti in situatia mea. Imi lasi id-ul tau? (daca vrei)

3 răspunsuri:
| GreenBubble a răspuns:

Pai nu vad ce solutie cautistraight face
Tot ce poti sa faci e sa-l astepti.
Nu poti sa-ti schimbi sentimentele pentru cineva in cateva zile, deci asteapta-l, eventual daca vrei sa iei legatura cu el, trimite-i un sms sau lasa-i mesaj pe mess / facebook...straight face
(^_^)

| TheLittleBadGirl explică (pentru GreenBubble):

"Asteapta-l" e usor de zis straight face
Daca a patit ceva? Eu numai la asta ma gandesc.
Mersi oricum :*.