| SandraMikyZu a întrebat:

Hei TPUhappy nu mai stiu ce sa fac( pe calculator)..ma plictisesc enorm..nici jourile preferate nu mai au nici un farmec..nici pe mess nu am mai stat de mult si nici nu am de gand sa intru pe mess...si pe fb n-am ce face..muzica ascult deja..si am o problema si cu animeurile..pe care le ador doar ca am o mica problema legata de ele si mi creeaza o stare neplacuta cand ma uit la ele..ma simt..prost nici la animeul meu preferat (Zero no Tsukaima) nu mai,, pot" sa ma uit( ma simt ciudat si is trista cateva zile daca ma uit..si nu din cauza actiunii, nu stiu ce am am si plans la scoala din cauza asta.) va rog ceva idei cu jocuri browser. dar nu lady popular, howrse, stardoll. Dragon fable..adventure quest.grepolis,triburile(astea 2 le-a jucat frate-miu si nu imi plac), pokemon de orice fel, yu-gi-oh de orice fel...am jucat din astea si ma plictisesc de numa..va rog ceva jocuri browser dar nu din cele de mai sus. cele mai bune si mai multe primesc fundita.

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Atunci fa-le o vizita.Nu ai niciun prieten in satul acela? Iti pierzi timpul cautand jocuri, cand esti plictisit ele nu ajuta.Eu nu joc si nu am jucat niciodata un joc la pc. Apuca-te de ceva ce te atrage. Mie imi place fotografia si fac poze cu natura si le editez. Mi-am facut o plansa(un panou)pe care pun gandurile mele dintr-o zi sau ceva ce m-a impresionat. Daca gasesc niste versuri care imi plac le scriu si le pun.Sau caut fotografii vechi, cu bunicii, cu parintii.Sau picteaza afara, mazgaleste, dar fa-le afara.Asta le face mai interesante. Mie imi place designul interior, dar poate tie iti place sa te gandesti la modele de haine, de pantofi.Deseneaza ideile tale.Pare copilaresc, dar e foarte relaxant si nu te plictisesti. Fa desene pe care sa le pui prin camera ta.Personalizeaza-ti caietele, creioanele, blugii.Creand nu ma plictisesc niciodata.Sau fa un jurnal.Scrie o carte despre copilaria azi si ieri.Intreaba-ti parintii ce faceau ei si scrie povestioare si compare-le cu ce faci tu.Sau scrie un roman de dragoste.

67 răspunsuri:
| Dark2314121 a răspuns:

Cautati iubit e ceva o sati dispara toata plictiseala iti spun eu. Daca nu poti iti spun sa te joci transformice sau drakensag

| Ana896 a răspuns:

Iti recomand jocul My free zoo, My Aqua Zoo de la Browswer.Dar, te rog, raspunde-mi si tu la intrebari!

| veloflex11 a răspuns:

Www.mafia2lug.com haide si tu in comunitate.

| Kiss_Paula_1996 a răspuns:

Fa-ti cont pe Wattpad si citeste!

| JokerulDinMana a răspuns:

Paitonguelimbate prin parck, daca ai bicicleta plimbate cu ea du-te la piscina ca este vara

| Gabi4202io a răspuns (pentru ComatoseWine):

Pai acestia suntem noi. ne influenteaza ala rau. sa fim asa cum ai zis tu ComatoseWine

| Gabi4202io a răspuns:

Uite poate ma vezi mic sunt un copil. dar imi petrec copilaria. nu sa am o viata trista ma joc pe calculator ma duc afara, ma imbulgaresc cu prieteni mai ne duce pe strada cu gasca la un suc mai dam in mosi cu bulgari (batrani) le dam basca din cap rolling on the floor) este chiar foarte tare. cel mai bine este sa iti faci prieteni, si sa te duci mai dai in mosi eu cu prieteni mei ieseam afara vreo 5 baieti si trecea mosi pe langa noi le dadeam basca si un scuipat rolling on the floor)) Asta este copilaria sa razi sa fii vesel nu sa fii trista din cauza la niste desene aiurite rolling on the floor Traiesteti viata cu comedie, asa o sa fii mereu ca un copil vesel ca e naspa sa fii adult.