| Andrutza137 a întrebat:

Hei TPU nu stiu ce sa mai fac...De 2 ani de zile plac un baiat.Mi se pare frumos, adorabil nu stiu mi se pare perfect! Mama nu ma lasa sa am prieten de la varsta asta, mentionez ca am 12 ani si el are si prietene.Imi place foarte mult de el..De obicei nu ma baga in seama dar acum o saptamana intr-o zi toata ziua m-a bagat in seama m-a intrebat chiar si daca il pup pe obraz dar am refuzat si dupa aia in zlele urmatoare sa purtat la fel.Ce ar putea insemna asta? Si nu stiu ce sa mai fac vreau sa fim macar PRIETENI mie mi-e frica sa ii spun si BUNA dar in minte sa mai vorbesc cu el.Sunt foarte foarte timida.Nu stiu ce sa fac...Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Eu sunt de acord cu mama ta, cred ca esti cam mica pentru a avea un prieten. Am si eu o sora de varsta ta cara la fel ar vrea sa aiba un prieten dar nu o las pentru ca este prea mica. Il placi de 2 ani, deci asta inseamna ca de la 10 ani. Ocupa-te de educatia ta si vei avea timp si de un prieten adevarat. O sa fi dezamagita repede daca faci pasul asta, mai ales ca el nu este in asentimentul tau. Asteapta pana la 15-16 ani si atunci gandeste-te la un prieten. Este sfatul meu, daca faci pasul asta acum ai sanse mari sa dai gres. Gandeste-te ca nici mama ta nu e de acord cu asta. Are o varsta, este femeie, a fost si ea de varsta ta deci cu siguranta stie ce vorbeste. Renunta la spiritul gregar si alege sa faci ce este bine pentru tine. Alege intelept.

2 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Heii.
Lasă teama! Sinceră să fiu, eu la vârsta asta am prieteni, dar sunt cam dezamăgită.
Încearcă să vorbești cu el, mess, facebook, după ia.l la întrebări [dar nu îl stresa] şi vezi cum merge.

| Georggiiii a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu fii directa cu el, ci sa-l lasi sa te abordeze el. la varsta aia am avut si eu prieten, dar nu a fost chiar aa. adica eu am lasat totul de la sine! PAREREA MEA!@