Si eu am trecut printr-o perioada asemanatoare cu a ta si aveam aceeasi senzati, ca nimanui nu ii pasa de mine, ca sunt urata si ca am si voi avea o viata groaznica.Dar am trecut peste toate astea si uite cum poti si tu:
Nimeni nu e complet urat.Cu totii avem o parte frumoasa.Si,daca altii iti spun ca esti foarte frumoasa, trebuie sa ii crezi.Traim intr-o lume unde multi oamenii sunt destul de nesimti,fitosi si invidiosi,deci daca iti spun un compliment inseamna ca sunt sinceri.
Pentru faza ca tatal tau este beat, gandeste-te de ce va certati atunci cand vi de a scoala. Daca spune ceva, aproba-l(atat timp cat nu este ceva foarte rau) pentru ca oamenii beti se enerveaza foarte repede si nu au prea mult autocontrol.Sau poti sa vorbesti cu mama ta astfel incat sa il el sa nu mai bea.
Nu exista o boala de autocaracterizare in fel negativ,trebuie doar sa iti gasesti partile frumoase,nu te uita numai pe partea urata.
Si sa nu crezi ca numai mama ta te iubeste, te iubeste si tatal, dar in felul lui.Chiar daca nu iti dai seama, te iubeste multa lume.Nu mai sta inchisa in tine, bucura-te de viata, fi draguta cu ceilalti si poate vei gasi si sprijinul unui baiat sensibil ca tine astfel incat sa treci mai repede peste aceasta perioada
Noroc!
Nu uita ca te mai iubeste cineva.de fapt ne iubeste pe toti, chiar si pe cei rai, dar mai ales pe cei ce pling sau sunt tristi.nu uita sa i adresezi din cind in cind o rugaciune ca sa nu te praseasca niciodata.cel care a creat bigbangul si acest univers atit de complex si misterios, nu va sti, oare cum sa te ajute daca i ceri cu inima curata ajutorul?