Buna! O intrebare pentru ca nu ai specificat. Cat timp ai fost la mare nu ai vorbit deloc cu el? Sau nu ti-a lasat nici un mesaj? Probabil este usor deranjat ca nu ati vorbit atata timp, si poate in astea 2 saptamani a gasit alta fata cu care sa vorbeasca sau prietena.
Eu zic ca ar trebui sa il bagi din nou in seama si daca iti raspunde la fel. dupa sa.l intrebi de ce s.a schimbat asa dintr.o data daca i.ai gresit cu ceva...sa clarifici lucrurile si sa actionezi pe masura raspunsului dat de el. daca ii pasa o sa se schimbe la loc imediat cum ii pui acea intrebare
Buna rvsmady! Inainte sa merg la mare am vorbit mult cu el. Si era vesel, si radea de mine si spunea ca poate o sa ma intalnesc cu rechini. Pe scurt, nu avea nici o problema cu asta. Si pe drum am vorbit non stop, si i-am trimis poze cu toate localitatile si orasele prin care am trecut. Iar la intoarcere la fel. Drumul dureaza 2 zile. In prima zi, cum am avut semnal l-am sunat si am vorbit pana cand am ramas fara baterie. Si cand am ajuns acasa s-a intamplat ce v-am zis. Nu as fi pus intrebarea, doar ca schimbarea lui de comportament a fost asa de brusca si de mare incat ar fi sesizat-o si un copil...
misauratcuviata întreabă: