Spune-i ca este caz penal si ca poate sa aiba probleme cu politia si le va sterge.
Nu exista "are persoane care ii tin partea" si tu daca i le dadeai personal ea nu are dreprul sa le afiseze
Nu ai de unde sa stii ca nu chiar acel baiat i le-a dat.
Nu te poti baza pe nimeni si nu era neaparat sa te invete mama ca nu este bine sa faci asta.Chestia cu ea a gasit pozele sau le-a luat de nu stiu unde poti sa i le spui mamei tale atunci cand o convingi sa mergeti la politie deoarece cineva face poze publice cu tine dezbracata.
Spune-i si tipei ca o sa aiba probleme cu politia curand pentru asta si va trebui sa stearga pozele atunci oricum
Stiu ca nu le are de la el pentru ca o fata a vrut sa ma ajute si s-a dat prietena cu ea si ea i-a artat poza si era facuta la repezeala la un telefon si baiatul ala s-a luat putin azi de ea...dar acum mai stii si eu i-as spune sa stearga pozele dar e cam tupeista si are si ea persoane care ii tin partea
Spune-i ca este caz penal si ca poate sa aiba probleme cu politia si le va sterge.
Nu exista "are persoane care ii tin partea" si tu daca i le dadeai personal ea nu are dreprul sa le afiseze