| Anonim14200 a întrebat:

Hei TPU,o fata ce are niste poze cu mine dar problema e ca nu le-a primit de la cineva sau nu i le-am dat eu,a facut poza la telefonul in care erau.Ea fiind mai,, curva" asa abia astepta sa gaseasca o fata de care sa zica ceva ca sa nu mai fie ea subiectul principal de discutie si ea mai zisese alte chestii despre mine in trecut dar cumva s-a aflat ca nu era adevarat ce a zis despre mine si acum ca are pozele arata la toata lumea, pozele au fost facute acum cateva luni si trimise unui baiat, eu i-am trimis si mi-a trimis si el (il cunosc pe baiat) doar ca atunci cand am facut chestia aia nu constientizam ce fac pentru ca nu a avut cine sa imi explice si sa ma invete sa nu fac asa pentru ca nu prea ma simt bine sa vorbesc cu mama despre chestii de genul asta si cand am realizat ce prostie mare am facut era prea tarziu...acum intrebarea e cum fac sa o fac sa sterga poza din telefon pentru ca ea nu le-a primit de la nimeni si pur si simplu a facut poza si pe ea oricum nu ar trebui sa o priveasca ce face fiecare cu viata lui

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Spune-i ca este caz penal si ca poate sa aiba probleme cu politia si le va sterge.
Nu exista "are persoane care ii tin partea" si tu daca i le dadeai personal ea nu are dreprul sa le afiseze

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca acum ai mai crecsut si constientizezi ca ceea ce ai facut a fost rau, mergi la mama ta si-i spune, ce ai facut atunci si unde au ajuns pozele tale acum.
Mama va merge la fata aceea si va vorbi cu parintii ei, si probabil pozele ii vor fii sterse din telefon.
La fel se poate rpocedea si cu baieti baiatului la care ai trimis pozele prima oara, inainte sa ajunga pe internet la vedere pentru toata lumea.
Lasa adultii sa rezolve problema, cand inca este micuta, ca de ia amploare, ajungi pe internet si te vad milioane de oameni si nu cred ca -ti convine sa ai stigmatul de"curva" sau altfel, pana vei murii, nu?
Tu esti mult prea mica sa intelegi sensul "nu priveste pe nimeni viata mea", pentru ca, asta este doar in capusorul tau de copilas, cand noi adultii stim cat rau pot face niste poze compromitatoare, cand apar la momente importante din vata ta: care-ti pot distruge nunta, cariera, viata.

Spune-le parintilor tai de urgenta, pentru ca acum este nevoie de interventia lor!

| Anonim14200 explică (pentru Violleta2022):

Am sa mai astept putin poate trece daca nu am sa ii spun mamei

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim14200):

Sa nu le spui parintilor acum este cea mai prosta decizie pe care o poate lua cineva in situatia ta, pentru ca, pozele pot sta in arhiva cuiva timp de 10 ani si cand ajungi si tu mare si vrei sa te casatoresti, sunt puse pe internet si asa ajungi de rusinea tuturor.
Ori, daca vreodata vrei sa devii ceva important in viata, si pozele sunt inca pe internet, nu poti sa primesti anumite joburi, din cauza ca te-ai facut de rusine cand erai mica.
Daca nu actionezi acum, cand inca au pozele 2 oameni, maine le pot avea toata scoala si in decurs de cateva zile, toata lumea.

| Freya1 a răspuns:

Nu ai de unde sa stii ca nu chiar acel baiat i le-a dat.
Nu te poti baza pe nimeni si nu era neaparat sa te invete mama ca nu este bine sa faci asta.Chestia cu ea a gasit pozele sau le-a luat de nu stiu unde poti sa i le spui mamei tale atunci cand o convingi sa mergeti la politie deoarece cineva face poze publice cu tine dezbracata.
Spune-i si tipei ca o sa aiba probleme cu politia curand pentru asta si va trebui sa stearga pozele atunci oricum

| Anonim14200 explică (pentru Freya1):

Stiu ca nu le are de la el pentru ca o fata a vrut sa ma ajute si s-a dat prietena cu ea si ea i-a artat poza si era facuta la repezeala la un telefon si baiatul ala s-a luat putin azi de ea...dar acum mai stii si eu i-as spune sa stearga pozele dar e cam tupeista si are si ea persoane care ii tin partea

| Freya1 a răspuns (pentru Anonim14200):

Spune-i ca este caz penal si ca poate sa aiba probleme cu politia si le va sterge.
Nu exista "are persoane care ii tin partea" si tu daca i le dadeai personal ea nu are dreprul sa le afiseze