Ma dau mare cu ce? N am zis nicio clipa ceva de fundul meu
Ciudă ție, dragă? îți este ciuda ca gagica ta ii mai plata ca scândura?
Al 2 post iti este adresat tie, nu primul. Vai de capul meu, se vede ca ai varsta care o ai
Spune tu de ce va place mai mult unul bombat, esti baiat. Te-ai prins ce voia sa zica
Ofticato . Dupa postul ala, acum sunt sigur ca te pupai singura in fund. Pana acum eram doar 99% sigur, acum sunt 100%. Hai fugi la baie si mai trage un selfie, oricat asta iti e menirea in viata.
Pt ca ai multa carne in cür si cand te macelareste in pat e ca si cum conduce o masina moale. Daca il aveai plat sexul era ca si cum mergea cu o masina sport si simtea oasele cand atingea bucile tale. In pozitia capra.
Nu stiu ce varsta imi dai dar sigur te inseli. Ok, scuze
Da, e moda aia trista in care pui mai multi ani. Culmea, mai nimeni nu pune invers. Mai putini ani. BIne, mai nimeni.
Va ramane un mister cati ani. Nu am stat sa analizez, contul mi l-am facut in 2012 pentru o anumita problema. Am pus random data. Te las sa crezi ce vrei
Nu te crede mai speciala. Eu nu suport mai pe nimeni. Evident si nimeni pe mine
Nici nu ma intereseaza cine ma suporta si cine nu. Eu n-am nimic cu tine, nici cu altii cu care am mai avut divergente pe aici, fiecare cu gandirea lui
Nu o lua neaparat ca pe un compliment. Inseamna ca te vad ca un obiect de facut,, dragoste", nimic mai mult. Daca ti se pare ceva tare in chestia asta atunci e bine.
Ar trebui sa apreciezi mai mult un compliment de genul :,, Wow imi place cum gandesti",,, Decat mama ce bine arati. Te-as f***".
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ua mai bine plata ca scandura decat om asa superficial ca tine. Da cine esti tu bai sa judeci tu un om dupa aspect? Crezi cumva ca esti mai presus? Nu valorezi nimic nici tu si nici prejudecatile tale. Fiecare se naste intr-un fel. Poate ca tu esti cea mai bombata din lume, da na frate trebuie sa mai fie si plate ca noi. Nu putem sa ti facem tie concurenta. Ba mai bine plate ca noi, decat prosti ca tine! Prefer sa ma aprecieze cineva pentru ceea ce sunt, decat pentru cum arat! Cainii prefera oasele, nu bulanele fara pic de aroma. Nu te mai lauda pe internet. Site urile destinate video chatului nu sunt aici.
Ce selfie? Nude direct. Sa nu uite sa-si faca nude la craniu. Ca e mai apetisant unul gol, decat cu un creier inauntru.
E amuzanta totusi "intrebarea". Mai degraba publicitatea gratuita.
Sigur vrea putin ego boost, mâncai-as curu ei de narcisistã. ceva mai mult spam la intrebare, si intrã in cãlduri.
E un semn al sanatatii si fertilitatii, bravo, ar trebui sa fii mandra de fundul tau!
Nu-i adevarat! Doar cativa baieti sunt topiti dupa funduri, altii au alte prefrinte, dar cei mai multi, prefera o fata inteligenta si frumoasa, indiferent ca are sau nu fund ori sani.