| Nne a întrebat:

Hei TPU, o întrebare pentru fete kiss, voi cu ce vă epilați inghinal? Cu ce mă sfătuiți să mă epilez?! Am încercat o singură dată cu lama și sincer vă spun că nu-mi mai trebuie. Crema e eficientă?! De ceară mi-e foarte foarte frică, voi ce spuneți? Funda! big grin

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Ca sa te epilezi inghinal, si sa fii curata si fara "microbi" si alte d-astea, este foarte buna ceara. Stiu ca ti-e frica, si asta pentru ca zona este foarte sensibila, dar crede-ma ca nu doare foarte mult, iar ceara are durata mai lunga pana la cresterea firului de par si in plus il rareste cu timpul.
Crema este ca si lama, taie la suprafata, insa nu si smulge, si te vei irita urat si te vei scarpina si nu cred ca vrei "avariatii" pe acolo, intelegi tu.
Te sfatuiesc sa te duci frumos la salon si sa te faci, pentru ca nu e nici scump si se vede si frumos.
Bafta!

4 răspunsuri:
| LovelyKitty2 a răspuns:

Si eu am problema asta, nu stiu ce sa zic, mai bine in fiecare zi cu crema sau ocazional decat cu ceara unde mori de durere laughing

| RedHots a răspuns:

Lama este sinucidere curata. Cunosc o persoana care s.a facut toata viata cu lama si acum cand poarta costum de baie trebuie sa se faca zilnic si ii creste mult, des si s.a extins mai sus de zona normala. Cu aparat nici sa nu te gandesti! (da, in lumea mea e necesar sa spui asta, nu zi nimic stiu ca am prieteni prostilaughing ). Ceara. Acesta este raspunsul. Dureaza putin operatia in sine de epilare, putin dureros dar se merita pentru ca te vei face mai rar si va creste mai putin. Baba sufera la frumusete

| ElenaSA a răspuns:

Cu ceara este foarte dureros. Pielea este sensibila si-ti poti face rana. Mai bine cu crema.

| Liviu a răspuns:

Find barbat, si avand si eu o zona 'intima' laughing ma pot pronunta.Cu lama am incercat cateva luni la rand (pe la 15 16 ani) Iritari, brobonite + pericol mare sa raman fara 'ciucuras' insa cum am auzit de crema, parca am auzit de raiul pe pamant.E super ok cu crema, cat despre ceara...Vai si amar, mi-e frica ca ramna fara 'bijuteri' cand o sa tragrolling on the floor Mai bine cu crema. Degeaba iti spunem noi cu ce sa incerci, mai bine incearca tu o data cu crema, o data cu ceara.Si vezi care e mai ok.