| Sergiu6666 a întrebat:

Hei TPU o sa incep asa Eu am o prietena cu care ma inteleg foarte foarte bine ne pupam ne jucam unu cu altul da am facut si sex cu ea pana aici e ok adica noi nu suntem impreuna doar prieteni da suna ciudat ei de aici vine problema am si o iubita care stie ce fac cu prietena mea am intrebat-o daca o deranjeaza si a zis ca nu eu tin si la prietena mea dar o iubesc si pe iubita mea nu as vrea sa renunt la nici unu credeti ca ma iubeste daca ma lasa sa fac acele lucruri cu prietena mea?
Si nu as vrea sa renunt la prietena o cunosc din clasa a-5-a
In schimb pe iubita mea o stiu de vreo doua saptamani deci ce sa fac? sa renunt la una dintre ele si daca o sa renunt sa renunt la iubita? :\ Ms anticipat pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| paezi a răspuns:

Tu si prietena ta sunteti gen Friends whit benefits :)) uite-te la film daca nu l-ai vazut http://www.cinemagia.ro/filme/friends-with-benefits-558915/ :)) sau 'just friends' https://www.google.ro/......ps?/search :)) Sincer imi place de voi :) Bafta si eu zic sa renuti la iubita, nu stii cum poate evolua relatia dupa inca 2 samptamani sa zicem ca ai ales-o pe ea si ea te paraseste si ramai fara prietena pe care o cunosti de atata timp :)) si cu care faci si sex neconditiona :)) Iti urez sincer baftaaaaaa :) si prietenei tale la fel, cat mi-as dori sa te cunosc, ohh doamne :)) Pa pa :D

| Sergiu6666 explică (pentru paezi):

Ba da am fazut filmele mo obligat adica s-a pus peste mine pe canapea si sa ne uitam la film -_- eu nu sunt genu de filme din alea dar o fost obligatooriu sa ma uit laughing cum si ea e obligata sa vina cand am eu meciuri laughing) da e vorba de pr mea si o sa ascult sfatul fostru o sa ma despart de iubita

| paezi a răspuns (pentru Sergiu6666):

Tu ai o relatie cu prietena ta nu cu iubita ta laughing Sincer iti admir stilul de viata big grin Cum am spus bafta la amandoi si 'iubiti-va' mult laughingwinking

| Sergiu6666 explică (pentru paezi):

Se pare ca da mersi oricum laughing

6 răspunsuri:
| Alllllexandra a răspuns:

Nu e geloasa, nu te iubeste.Clar,sau incearca sa iti ofere libertate ca sa nu fugi de ea, dar totusi ar trebui sa fie catusi de putin geloasa. Fara gelozie nu exista iubire.

| IuliiMD a răspuns:

Pai clar nu te iubeste daca nu o deranjeaza ce faci tu...Deci ar cam trebui sa renunti la una din ele dar la care tu deciz!

| YzaBella13 a răspuns:

:]] Esti tare. Oricum nu te iubeste, nici nu cred ca ii pasa de voi, daca te imprumuta alteia.Ramai cu prietena aia mai veche dupa mine. O cunosti mai bine, si nu cred ca e prea ok sa fi cu doua. Oricum e ceva :]].