| IzzaIzzabella a întrebat:

Hei TPU.pai ma plictisesc si m-am gandit sa va spun ceva, daca ma puteti ajuta. Povestea mea incepe asa : Eram in septembrie 2013 prima zi de clasa a7-a, era luni prima ora aveam sport si stateam cu cea mai buna prietena pe banca, cand pe acolo trece un baiat ce se uita la mine si imi zambeste ii zambesc inapoi si el pleaca la ora. Dupa ora de sport m-am interesat cine e, si am aflat ca e in a8-a si va avea clasa fata in fata cu clasa mea. Zilele treceau, si de atunci tot se dadea la mine, dar problema e ca numai la mine si la mai multe fete din scoala, asta ma facea sa imi fie ciuda pentru ca, cu timpu m-am indragostit de el.E un baiat mai inalt, brunet, si cu doi ochii verzi minunati. Asa face in fiecare zi. Pai apoi venise si vacanta de craciun era decembrie si stateam in casa pana cand primesc un mesaj care ma intreaba ` ce faci` ii raspund ca `bine cine esti ` si atunci zis...era ciar ..baiatu de care eram indragostita. Asa am vorbit toata vacanta de craciun prin mesaje nu era nici o zi in care sa nu vorbim, nu puteam sa ne vedem pentr ca el era la bunici lui. Se terminase vacanta eram si tot odata a inceput si scoala, era luni prima zi cand am intrat in curtea scolii era cu o fata incerca sa se dea la ea, mda ca intodeauna. M-a uitat urat la ei si am plecat spe clasa unde erau toti colegii mei. Pai acum ne aflam in mai imediat vine si vara apoi vacanta, deci au trecut 9 luni in care nu am avut curaju sa merg la el sa ii spu ce simt, prietea mea cea mai buna mereu imi zicea sa nu fiu proasta sa merg sa ii zic ca o sa il pierd, atunci nu am realizat ce zice si nu am ascultat-o, dar acum mi-am dat seama sad De o saptamana este intr-o relatie cu o fata sad nu imi venea sa cred, tot ce a zis prietena mea e adevarat, da si ma doare, ma doare ca l-am pierdut, ma doare ca e cu aia si nu cu mine, ma doare ca nu ma mai baga in seama ca inainte. Si asta e numai vina mea, din cauza ca mi-a fost frica sa ii spun ceea ce simt ca poate el nu va simti la fel. Da si o sa regret mult timp de acum in colo. Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Nu vreau sa il pierd acum m-am duce direct la el si i-as spune ce simt, dar e prea tarziu.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu l-ai pierdut, nu l-ai avut niciodată.
Crezi că dacă îi spuneai atunci că-l iubeşti rezolvai ceva? Nimic.
În cel mai bun caz, s-ar fi cuplat cu tine pentru maxim două săptămâni apoi ar fi trecut la alta.
Ştiu că nu vrei să auzi asta, dar tipul e un "player". Cum ai spus şi tu, se dă la orice fată. E chiar mai bine că nu ai recunoscut că-ţi place de el şi să te umileşti. Ai fi suferit mai mult după.
Sfatul meu e să îl uiţi, nu merită. Şi dacă te ajută să te simţi mai bine, să ai acea senzaţie de "răzbunare" nu-l mai băga în seamă deloc, tratează-l cu răceală în permanenţă.