Ceva personalizat cu o replica dintr-o amintire de a voastra.
Un colier/bratara vintage
Un tort in forma de animalul ei preferat sau ceea ce prefera ea
Buna!
Am eu cateva idei, acum depinde daca iti plac...
1.Prima ar fi un ceas personalizat, unul finut...Te duci la un ceasornicar si pe interior pui o poza cu voi 2 si il faci un fel de colier (il pui de un lantic). Sper ca intelegi la ce ma refer...
2.Un tricou cu imprimeuri (poze cu voi 2 de preferat daca ai)
3.Un calendar personalizat -pe fiecare pagina sa scrie cate ceva despre voi(un lucru important) si sa fie o poza cu voi 2. Sa fie incercuite datele care au fost importante pentru voi si sa scrii ce s-a intamplat atunci. Daca iti amintesti, bineinteles. (de ex: Ziua in care ne-am intalnit...)
4. Daca stii ca are vreo pasiune anume atunci ii poti lua acel obiect care ar putea s-o ajute... daca are vreun hobby tot tu ar trebui sa stii...pana la urma esti prietena ei, cine o cunoaste mai bine decat tine? Poti sa-i intrebi si alti prieteni daca nu esti sigura pe tine. Asa ai afla ce si-ar putea dori.Alte idei nu mai am.Haine normale in niciun caz si nici produse avon sau ceva de genul.
Succes!
Poti sa incerci un hand-made personalizat sau daca sunteti prietene foarte bune poti sa cumperi doua bratari sau lantisoare cu BFF
Ciufiiiiiiix întreabă: