| blackblonde11 a întrebat:

Poate par inca o obsedata de slabit dar pur si simplu nu imi pasa happy acum 2 luni credeam ca am forma PARA dar se pare ca m-am... inselat. O.o recent m-am masurat si am urmatoarele marimi : 89-65-90. Am cautat pe multe site-uri,atat romanesti cat si din afara si toata aratau ca am forma CLEPSIDRA sau HOURGLASS. happy Dar intrebarea mea nu e asta. faza e ca eu sunt slaba in partea de sus dar am niste coapse,sa zicem,deloc frumoase. Nu imi plac,sunt groase! La fel si partea aceea a genunchiului de sus, in fine. Credeti ca as putea sa slabesc? Cel putin cand incordez piciorul simt pe partea interioara. grasimea X_x dar nu as vrea sa-mi maresc musculatura.
Ati fost vreodata intr-o astfel de situatie? Ma puteti ajuta cu vreun " leac binefacator"?!
Multumesc anticipat :**

3 răspunsuri:
| keepcalm99 a răspuns:

Din descrierea ta cred ca te asemeni cu o persoana pe care o cunosc. (este genetica treaba--cel putin la ea). Trebuie sa te pui in valoare cum stii mai bine, fa sport, atentie la alimentatie..nu uita de carbohidrati, proteine etc. Multa bafta!

| Divy a răspuns:

Masarea lor cred că ajută deși necesitã timp, alte lucru cred că ar fi dansul, jogingul, datul cu bicicleta sau înotul

Legat de consum apă, fructewinking legume

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Trebuie sa mananci fructe, sa faci sport sa faci mai multe activitati deodata, atat mentale cat si fizice.