| WindowsOpener a întrebat:

Hei,TPU! Pot spune ca am o "mica " problema,la liceu si nu stiu,cred ca in alte locuri/situatii,sunt luat drept "prost " sau nu stiu,cel putin asa cred,pur si simplu,eu sunt genul de baiat timid,retras,dar cu cei care ma inteleg mai bine,sunt mai mult decat entuziast si pot comunica foarte usor. Sunt genul de tip mai retras,care nu zice foarte multe,dar cand sunt cu prietenii,cum am zis,sunt foarte deschis si pot comunica usor cu ei.Pur si simplu,urasc genul ala de persoana care "jigneste " pe la spate,sau pe fata,de ce nu,si care se cred mai presus decat altii, asta patesc mai mereu la liceu si genul asta de persoane, nu te cunosc cu adevarat pe tine ..Sunt mai retras de fel,imi e teama sa nu fac ceva gresit si imi pasa foarte mult de parerea altora,stiu ca asta trebuie s-o schimb, dar cand vin momentele in care as putea sa le raspund, revine timiditatea.Cred ca v-ati facut o idee despre cum sunt de fapt,si sincer,uneori am o parere ff proasta despre mine.
Intrebarea mea este,cum as putea sa mi schimb macar putin personalitatea, sa ma schimb caci nu vreau sa raman asa, ma refer la timiditate si la ceea ce am spus mai sus.

Răspuns Câştigător
| Socol_Alexia_Adriana_1994 a răspuns:

Și eu am fost la fel... Eram sensibilă și naivă și mă afecta tot ce spun cei din jur... Am plâns de nenumărate ori pentru că mi s au spus chestii urâte sau anumite persoane și au bătut joc de mine! și eu am fost timidă, dar m-am schimbat!
Nu trebuie să faci ceva foarte wow ca să te schimbi! În primul rând trebuie să ai încredere în tine și să nu îți pese deloc de ce spun cei din jur... pentru că sunt geloși si asta vor: să te facă să te simți prost!
Dacă o să ignori pur și simplu ce zic ceilalti si nu îi bagi în seamă te asigur că după un timp te vor lăsa în pace! Și dacă nu te vor lăsa în pace, înseamnă că sunt proști care pur si simplu nu au ce face... Petreceți timpul cu prietenii despre care ai spus și fii tu însuți! Sper că te am ajutat

2 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Nu poti sa o schimbi stand in banca si nefacand nimic. Asta o schimbi facand ceva, o sa simti in momentele respective ce e de facut.
Totusi, oamenii care-ti spun in fata ce au de spus, iti fac un mare bine, spre deosebire de cei care se ascund, la fel cum faci si tu.

| Harley18 a răspuns:

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine, incearca sa citesti cateva articole pe tema asta.