Poate nu neaparat baiatul respectiv este motivul pentru care e distanta cu tine.Sunt curioasa daca e la liceu pentru ca majoritatea persoanelor care ajung la liceu, in momentul cand au intrat pe poarta liceului se cred mari si tari, cred ca se descurca singuri si ca nu mai au nevoie de prieteni si nu le mai pasa de nimic.
Pe de alta parte, iti dau dreptate ca s-a schimbat din cauza baiatului dar e normal. Daca el ii acorda toata atentia de care are nevoie si daca ii acorda toate sfaturile pe care, probabil, ti le cerea tie inainte sa-l cunoasca pe el, simte ca nu mai are nevoie de alte persoane in jurul ei.Imi pare rau sa te dezamagesc dar.Stiu ca vor fi multe persoane care probabil imi vor critica raspunsul dar nu vreau sa te mint, sa-ti bag in cap minciuni, sa te fac sa crezi ceva ce nu e adevarat.trebuie sa acceptam realitatea asa cum e ea.Te inteleg ca nu esti de acord ca ea sa nu te mai bage in seama si sa te dea la o parte pentru acel baiat dar...asa e viata.Si eu am avut o prietena(inca o mai am dar nu la fel de prietena ca pe timpuri) de cand eram mici, am crescut impreuna, am cazut de pe biciclete impreuan cand invatam sa mergem insa acum totul s-a schimbat>Fiecare e pe cont propriu, foarte rar ne mai povestim cate una, alta, cand ne intalnim.
Elenastoica9 întreabă: