| Cocki a întrebat:

Prietena mea (daca o mai pot numi asa) imi vorbeste foarte urat (nu injuraturi ). Nu mai suntem prietene, deoarece asta nu conteaza e o poveste mai lunga happy. Dar pe facebook la jocul adevarului a zis ca sunt rea si inainte ma considera o sfanta laughing. Eu i-am raspuns la fel, dar mai in misto. Nu o mai consider o prietena si nici nu am resentimente. Sincer nu mai vreau nimic de la ea (oarecum )Intr-o zi i-am zis la o poza pe facebook : draguta :*. Si ea a inceput cum ca : Stii nu vad cum ai tupeul sa imi mai pui com cand nu suntem nici friends :@. Si i-am raspuns : Da, dar am tupeul sa fiu educata. ea a zis iar : Vai ce sa spun laughing. Si normal m-am suparat am foa 3 ani prietene si eu cand vreau s-o bag in seama vorbeste asa... Ce credeti era (sau este) o prietena buna?

5 răspunsuri:
| Pufffx a răspuns:

Inseamna ca in astia trei ani nu ti.a fost prietenahappyProbabil ca este invidioasa.Cel mai bine e sa o lasi in pace si sa nu o mai bagi in seama si o sa isi dea seama ca a gresit.

| SashaGirl a răspuns:

Logic ca nu este o prietena buna daca se comporta asa dupa 3 ani inseamna ca in acesti 3 ani nu a tinut la tine

| flory9787 a răspuns:

Buna happy. Auzi dupa felul in care iti vorbesti si se comporta cu tine sigur nu este o adevarata prietena dar ca sa nu mai ai probleme de genu asta ai putea sa fii mai smechera decat ea si pur si simplu sa o ocolesti si sa nu o bagi inseama sa ii arati ca tu ai mai mult cap decat ea. happy
Daca tu tot incerci cumva sa vb cu ea nu o sa ajungi nicaieri cu asta am patit-o si eu cu o fata dar nu am bagat-o in seama happy deloc si a mers arata-i ca poti trai si fara ea.Si cand o sa vada ca nu ii mai vb o sa se intoarca la tine si o sa-si dea semana de ceea ce afacut happy
Bafta si sper ca sfaturile mele sa fie buna :*:*

| aditzuca a răspuns:

Nici nu a fost vreodata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este si nici nu a fost vreodata o buna prietena.Intr-o prietenie trebuie sa exista respect reciproc, dar vad ca ea nu intelege termenul,, respect".Nu o mai baga in seama si va realiza greseala pe care a facut-o.