anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy. Prietena mea, Diana a castigat o vizita pe platourile de filmare din Pariu cu viata. Si ar vrea sa vorbeasca cat mai multe lucruri cu actorii. Dar are o foarte mare problema. Este foarte timida mai ales cand vine vorba sa stea de vorba cu o celebritate. Eu i-am dat o gramada de sfaturi dar nu vrea sa ma inteleaga. Si cred ca ar intelege daca i-ati spune si voi ce ar trebui sa vorbeasca cu ei. Deci orice ati dori voi sa ii intrebati pe membrii trupei LaLa Band spuneti-i si ei. Diana va multumeste happy puppy dog eyes. Si dam si funda pentru cele mai curajose si frumoase intrebari. P. S. ( NU SUNT EU! )

15 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Ăia sunt celebri? laughing Fii serioasă!
Şi de unde ştie că are emoţii MAI ALES când stă de vorbă cu *o celebritate*? A stat ea cu prea multe? laughing

Hai că m-am distrat. Mersi, mi-ai înveselit ziua. Spune-i prietenei tale că am mai multe emoţii când stau pe wc decât atunci când văd o *celebritate*. Şi mai ales una din Lala Band. rolling on the floor

Urează-i baftă din partea mea.

| Miruna1234 a răspuns (pentru Rockart):

Asa e caracterul meu sa ii inveselesc pe oameni :d. Eu cred ca tu esti o fata care este fffff invidioasa pe celebritati si pe prietena mea care o sa le intalneasca. Dar asta e mai sunt si distrusi din astia ca tine care nu stiu ce inseamna TALENT. Ma bucur ca ti-am inveselit ziua si mai ales viata ta plictisitoare. :p. Te puuup :* Si sa speram ca o sa-ti placa si tie candva o vedeta. Dar sa fie una cunoscuta :d

| Rockart a răspuns (pentru Miruna1234):

Scuză-mă, dar n-ai recunoaşte un om talentat nici dacă te-ar plesni peste faţă. De ce aş fi invidioasă pe nişte mucoşi ca ăştia, auzi ...Lala band? laughing Se vede că eşti o copilă care trăieşte în lumea Disney.

*Si sa speram ca o sa-ti placa si tie candva o vedeta. Dar sa fie una cunoscuta*
1. De ce speri asta? Speri degeaba. Eu nu sunt genul fată de *turmă* căreia să-i placă o persoană şi să o numească *vedetă* doar pentru că este cunoscută de toate mucoasele sub 14 anişori.
2. Dacă nu cunoşti tu anumite trupe, anumiţi cântăreţi nu înseamnă că nu sunt cunoscuţi.
3. O să creşti şi-o să râzi de tine mai încolo.

Hai baftă!

In caz ca nu stiai membrii trupei din La La Band au peste 18 ani si sunt cu mult mai buni si mai tari decat tine. Daca pe noi ne numesti mucoase doar pentru ca avem sub 14 ani cred ca asa erai si tu pe la 12-13 ani. Numai cu ochii dupa JB sau. rolling on the floor) Scooby Doo. Deci mersi pentru insulte. Ma doare undeva. laughing Ti-ai folosit toate jignirile degeaba. Nu sunt genul de persoana pe care sa o doara cand cineva o jigneste mai ales o necunoscuta. Fiecare cu preferintele lui. Nu toti oamenii sunt ca tine. Sigur ca nu laughing

Ştiu că au peste 18 ani, asta îi face mai penibili decât sunt. Mai buni şi mai tari la ce? La a fii fake? Pentru că ceea ce fac ei în serialul ăla numai actorie nu se numeşte.
Când aveam eu 12 ani nici nu era JB.
Dragă, cu plăcere dar nu mi-am irosit nici 2% din jigniri. Dacă mi-aş pune mintea cu tine ai fugi la mămica sub fustă plângând.

După cum spuneam, vei râde mai încolo. Pa, pa!

Auzi ia gata ca m-ai plictisit deja de mult. Te dai tu importanta insultandu-i pe cei din La La Band. Jignirile tale la adresa mea si la adresa lor sunt egale cu -0. Ai grija cum iti imparti creierul pentru ca sunt convinsa ca la cat de mic e s-ar putea sa-ti dea cu minus ( -) rolling on the floor.

Eu nu insult, eu spun adevărul.
Hai nu te mai băga în seamă că am treabă. Pa, pa!

. P.S: Insultă şi tu mai cu stil.

Cred ca daca iti bag eu acum niste insulte cu stil nu mai intri pe TPU 2 saptamani de rusine. Nu ma provoca pentru ca mie nu imi place sa vorbesc urat dar cand trebuie o fac.

Ruşine faţă de vocabularul spurcat al unei mucoase de 12 ani?

*vocabular spurcat*, *mucoasa*, *ai fuge la mămica sub fustă plângând.* ( si era corect fugi nu FUGE rolling on the floor. ), *am mai multe emoţii când stau pe wc * ( sa vezi daca ti-a iesit bine testul de sarcina? ). uite-te mai intai la tine si apoi zi de altii. Tocmai de aia nu vreau sa te insult pentru ca eu nu sunt genul asta de oameni ( cu tine in varf )

Trebuie să înjuri un avatar de pe un site? N-ai decât. Eu te-am sfătuit ca pe viitor când încerci să mai jigneşti pe cineva să o faci cu stil, nu să o faci acum. Ţi-am zis să nu te mai bagi în seamă că n-am chef de tine, am treabă. Dar văd că ţi-am dat play de nu-ţi mai ţii gura.

Nu am văzut că am pocit cuvântul. Se mai întâmplă.

| whattt a răspuns (pentru Miruna1234):

Au si 16 ani (criss )

| Ovydiw a răspuns:

Pai nu trebuie sa fie emotionata foarte tare, si cred ca in cateva minute dupa ce ii va cunoaste pe cei din trupa nu o sa mai fie timida...
Ar trebui sa-i intrebi ce muzica asculta, compun, melodia preferata,. etc.
Odaca ce o sa ajungi sa cunosti pe cineva totul va fi foarte bine!
Bafta mare si distractie palcuta! big grin

| YouDontHaveChances a răspuns:

Pai ar putea sa ii intrebe de marimea penisului pe baieti. si sa barfeasca cu fetele despre ce a aflat de la baieti