| Reshma a întrebat:

Prietenele mele imi spun ca m-am schimbat si ca le-am indepartat de cand am prieten.Ce ar trebui sa fac sa le demonstrez ca nu e asa? Urgent!

Răspuns Câştigător
| SweetRamo a răspuns:

Bună! În primul rând ar trebui să îţi pui întrebarea,, Eu m-am schimbat? ''. Doar după ce ai găsit răspunsul la aceasta treci la următoarea întrebare, aceea fiind,, Cât de mult m-am schimbat? ''. Dacă însă tu ştii că nu te-ai schimbat,,, Prietenele mele s-au schimbat oare? ''. Asta ar fi cam primul pas pentru a îţi da pur şi simplu seama dacă eşti tu schimbată sau ele nu mai sunt aceleaşi precum le ştiai tu.
După asta ar trebui să porţi o discuţie cu ele. Să le lămureşti că probabil nu tu eşti cea schimbată sau, să îţi ceri scuze dacă ţi-ai dat seama de greşelele făcute. Poartă o discuţie cu ele, singură. Le poţi invita la un suc iar acolo vei dezvolta mai mult subiectul. Sunt sigură că ele te vor asculta şi îţi vor răspunde întrebările puse. Le poţi ruga să îţi arate punctul lor de vedere şi atunci probabil îţi vei da seama dacă ai greşit cu ceva sau nu.
Nu uita însă că, tu chiar dacă ai acum un iubit asta nu înseamnă că trebuie să aivă acesta toată atenţia. Din moment ce sunt prietenele tale făţi timp şi pentru ele. Chiar dacă de exemplu azi trebuia să faci o plimbare în parc cu el, explicăi ce se întâmplă, băiatul o să înţeleagă DOAR dacă te iubeşte şi ţine la tine. În acel timp poţi să îţi chemi prietenele la tine acasă, să vă plimbaţi prin oraş, să mai discutaţi etc. Prietenele tale vor aprecia acest lucru. Acum revenind, dacă acestui băiat nu îi convine că trebuie să mai stai şi cu alte prietene, sfatul meu ar fi să porţi o discuţie şi cu acesta în timp limită pentru a nu îl pierde, însă nu cred că te-ar merita dacă ar reacţiona chiar aşa.
Băieţi sunt o grămadă însă prietenele bune doar o dată în viaţă le găseşti după părerea mea.
Sper că te-am ajutat şi că vei alege tot ce este mai bine pentru tine, iubitul tău şi desigur prietenele tale. Baftă!

2 răspunsuri:
| MyTedyBear a răspuns:

Buna! happy
Problema ta am avut-o si eu recent iar e am incercat sa devin mai sociabila si fericita caci daca esti trist si amagit esti din prima exclus.
Incearcati sa iesiti mai des in oras,sa vorbiti,mai suna-le si deschide un subiect.
Daca ai fb tu, si prietenele tale, da-le like la poze, spune-le intr-un comentariu ca sunt dragute, sau sa faci tot pe fb un colaj cu voi 3 prin programul Pizap si sa scrii BFF.
Cel mai sigur mod de a afla care este cauza este sa le intrebi cu ce ai gresit si ce le face sa creada ca nu le mai esti apropiata.Iar dupa ce vei afla cauza (trebuie sa fie una pt.ca nu au cum sa se supere pe tine asa din senin) va fi mai usor sa iti indrepti greseala.
Si nu uita sa fii cat mai apropiata de ele.Iti garantez ca vei ajunge unde vrei.
Succes! love struck

| Silvana_Carla_1997 a răspuns:

Heii! Stai mai mult cu ele si da-le mai multa atentie. Dar hei, asta nu inseamna ca nu trebuie sa stai si cu prietenul tau. Stai si cu el si cu prietenele tale. Incearca sa-l prezinti prietenelor tale(daca nu ai facu t deja asta) sau faceti o seara a fetelor... stai si povestiti... Sper ca te-am ajutat. Te PwP!