Pentru ca de ceva mii de ani traim in patriarhat. Pentru ca femeile au aceleasi drepturi cu barbatii de mai putin de 100 de ani. Pentru ca daca te culci cu 100 de femei esti gigolo, macho, etc. dar daca te culci cu 100 de barbati esti curva, stoarfa, etc. Pentru ca baietii au testosteron iar fetele estrogen. Si pentru ca majoritatea sunt needucati si nu au cei 7 ani de-acasa.
Apai barbati sunt sexul tare, femeile cel frumos Cum iar sta unei femei iti dau un exemplu.Sa faca urat si sa faca scandal in un bar? ar arata penibil.Pe cand unui barbat ii sta mai ok.La fel si tipele care fumeaza pe strada de mana cu barbati.Ce inseamna asta? Nu arata bine deloc... Dar asta e viata. Femeile sunt egale cu barbati, dar femeile nu trebuiesc sa faca ce fac barbati ACum ce ar inseamna sa bea femeia cot la cot cu barbatu? sau sa umble din bar in bar precum unii barbati Facem pariu. Mergem in ce oras vrei tu, si ne 'impiedicam' si incepem sa injuram.La care crezi ca o sa se uite urat, la un barbat, sau la o femeie?
Eu zic ca nici unui barbat nu ii bine asa cum spui tu. Eu cred ca toata lumea se simte ciudat cand un barbat face scandal sau bea sau face prostii incat sa te dezguste total. Am pus aceasta intrebare cu un motiv, poate daca vede cineva ne trezim la realitate si lasam goana de a imita pe restul. Cand iesi cu un barbat de mana pe strada nu trebuie sa te faca sa iti fie rusine. Parerea mea. E normal presupunand ca esti baiat(asa am vazut) sa iei apararea, doar ca nu mereu ai dreptate in fiecare propozitie pe care ai spus-o. Indiferent daca o femeie sau un barbat se imbata, niciunuia nu ii sta bine sa se ia de mana si sa cada pe la ''colturi''. Barbati sau femei, educatia conteaza. Nu ne ingropam in prostie ca avem voie ca suntem barbati sa facem ce vrem pentru ca, cu asta crestem in cap, ca femeia e mai prejos. Ea trebuie sa faca treburile dificile, iar voi(in unele cazuri, nu TOATE)numai dupa distractie. Ei bine scandalul, bautura si alte tampenii nu ar trebui APROAPE MEREU abordate de majoritatea oamenilor. La televizor numai batai, scandaluri si tot ce ne incarca rau. Inca un lucru, nu vreau aici eu sa fac pe politista Doar am spus.Imi cer scuze daca este prea mare mesajul si daca te-am obosit citind, dar aici discutam nu ne certam. Pa! Mercii de raspuns :*
Sunt chill, nu ma cert.Cat despre ce ai spus tu, da ai dreptate.Eu doar ti-am explicat un lucru.Pe cine ar vorbi lumea la colt de strada daca tu cu mine te-ai imbata in zile diferite, si ai face scandal.Care ar cadea cu nasu'n maro? Eu ca barbat? sau tu ca o femeie care trebuie sa te comporti ca atare? Eu nu imi e rusine sa o recunosc la 18 ani am fost adus pe brate acasa la cat de spart am fost, crezi ca tu poti face la fel ca fata? Esti invitata mea. Oricum trebuie sa intelegi un lucru, unele lucruri le pot face doar barbati(adica le sta bine) si altele doar femeile.Cum iar sta unei femei sa fie sofer de tir?(stiu sunt doar 2 )Sau cum iar sta unei femei cu tigarea-n mana si cu berea-n mana pe strada? Gandeste-te inainte sa scrii, nu ca sunt eu mare macho sau ca sunt barbat.Eu da,eu sunt barbat, dar a fi barbat nu inseamna a bea, a fuma, a te droga, sau a fi 'alfa' inseamna a fi om, si a stii sa pretuiesti ce femeie ai langa tine.Pacat ca nu multi inteleg asta.
Sunt fata si recunosc ca si eu mai vorbesc urat si nu lingusesc pe toata lumea si nu umblu mereu cu dulcigarii pentru ca avem personalitate si nu toate suntem pitipoance sa pupam in cur pe oricine.
Baietii par smecherasi daca injura iar daca vorbesc academic par niste blegi.E ok sa existe o limita intre amandoua.Sa stii cand sa vorbesti urat si cand sa te comporti frumos cu cei din jur.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Nu judec si nici nu ams a judec barbatii pentru ceea ce fac. Am intrebarea aceasta ori la plictiseala ori am zis sa fac o mica ''conferinta''. imi cer scuze! Saru' mana pentru raspunsuri!
anonimu14 întreabă:
VanessaM întreabă:
AlexStephan întreabă:
patrizia696 întreabă: