| cipriannaaa a întrebat:

Problema este ca am banchetul de clas a 8-a si as vrea o sugestie de rochita care sa mearga cu bascheti. Multumesc. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| VanillaCh0c0 a răspuns:

Http://www.chictopia.com/......e-sneakers Ceva gen? :3 funda :3

6 răspunsuri:
| 5SOS a răspuns:

O rochita albastra? Sau un maieu negru si o fusta d-aia "inflorita" ar merge bine cu bascheti.
Succes, sa arati frumos la banchet.

| sophieLY a răspuns:

Hey!
Si eu ma gandeam sa merg cu bascheti, dar nu mi se pare pana la urma o idee stralucita. Urasc tocurile, balerini nu prea port, dar anul asta fac exceptie, si tu ar trebui sa faci. Nu pentru tine neaparat, dar "tine de respect fata de profesori". Stiu ca vrei sa fii speciala si sa te simti confortabila, dar fa un efort si adopta o tinuta mai "de banchet".
Distractie placuta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fata cu bascheti la banchet? penibil...

| Melany8 a răspuns:

Cum poți să te duci la banchet cu bascheți
la un banchet din clasa 8 poți să mergi cu pantofi negrii cu toc, o rochie neagră mai sus de genunchi și cu un clach(gentuță) sură

| RememberTheName a răspuns:

Inteleg foarte bine ca esti acea fata care vrea mereu sa iasa in evidenta, e inovatoare si originala. Insa ziua banchetului de clasa a 8-a e o zi importanta, cand, poate, ar trebui sa te conformezi (ce cuvant greoi!).
Totusi, poti pastra tenta rebela a tinutei prin rochia pe care o alegi. Cauta ceva putin mai iesit din comun, impreuna cu niste pantofi (nu trebuie sa aiba toc obligatoriu, dar e recomandabil). Piesa de rezistenta vor fi acesoriile- alegele cu grija!
In cazul rochiei, poti merge pe ceva punk-rock, sau orice altceva ti se potriveste. Insa nu uita ca, de data aceasta, trebuie sa fii cea mai frumoasa! kiss
Baschetii cu fustita ii poti purta la o iesire cu prietenii sau chiar in club. Mi se pare tare interesant.
PS Am facut aceste recomandari pe baza propriei mele experiente din clasa a 8-a, cand mi-am ales o rochie vulgara, incercad sa par sexy. Am asortat-o cu niste sandale care nu aveau nicio treaba cu rochia et voila! Imi e rusine cu pozele de la banchet.

Draga mea, nu uita de atitudine! Distractie placuta si succes la liceu!
()