Eu, ca baiat, cred ca te place si ca incearca sa para un fel de "erou" in fata ta, din cauza ca intarzie la lectile de chitara pentru tine, e clar ca te place, vorbeste mai pe larg cu el pe subiectul asta, iesiti de cateva ori la un suc, o sa vezi ca incet incet o sa va apropiati si o sa fie bine! Mult succes! Funda?
De placut te place...chestia asta cu zodacul e o prostie, daca e sa te placa cineva nu se uita in stele prima data fata de faptul ca este mai mic nu e o problema deloc (doar voi fetele aveti problema asta) daca o sa fii atenta si baietii mai mici pot sa te surprinda placut, de ex eu am cunoscut una din profesoarele fostei mele prietene cand aveam 15 ani, ea avea 24 si am avut o aventura cu ea, iar dupa chestia asta am ramas si pana acum prieteni buni pentru ca am surprins-o placut
Eu asa cred
si daca il placi, ai putea sa ii dai si tu niste semne discrete ca sa vada baiatul ca nu se straduieste degeaba
si daca are "intentii", o sa iti marturiseasca ca te place
dar trebuie sa aiba, asa, macar o vaga idee ca il placi si tu (asta..., daca il placi si asta vrei)
Denissa1798 întreabă: