| Andreea1708 a întrebat:

Recent am venit de la mare unde am cunoscut un tip. In primele zile mi-a parut a fi mai ciudat insa in ultimele 2 zile, cred c`am inceput sa ma indragostesc de el. Intr`o seara el s`a asezat langa mine, dar nu am vorbit sau altceva, insa l`am surprins de mai multe ori privindu`ma. Ultima seara mi-am facut curaj si m`am dus sa `i cer bluza cu toate ca era frig si el era imbracat cu ea. A acceptat, iar de fiecare data cand il intrebam daca ii e frig, imi zicea ca pot sa o tin eu. El vorbeste si rade cu celelalte fete din grupul meu, insa cu mine intotdeauna e distant, abia daca am scos 3 cuvinte de la el. I`am gasit facebook`ul, dar mi-e oarecum teama sa-i dau add, pentru ca am observat ca celorlalte fete le-a trimis cerere, insa mie nu. Chiar nu stiu ce sa mai fac, si`mi pun incontinuu intrebarea daca ma place oare sau nu... Ce sa fac sau sa mai cred?crying(( FUNDA "crying(((

Răspuns Câştigător
| JungleHell a răspuns:

De facut e oricand ceva. Important e sa faci, ca nu-ti da nimeni pana nu faci. O varianta ar fi: el te place, dar nu are curaj sa iti spuna asta si mai bine se lipseste. Alta: asteapta sa-i dai tu semnalul ori poate ca vede la tine ce nu vede in mod obisnuit la alta (asta ar insemna ca e curios nu neaparat sa te aiba ca iubita). Alta: oricum ar fi situatia e indiferent, iar atunci cand ii ceri ceva iti da fara sa aiba pretentii. Daca nu se da la tine are el un motiv serios. In final: spune-i asta (ca-l placi si-l vrei), si pe urma stii ce sa faci. Bafta!

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Tu esti indragostita de el, nu invers. Ti-ai facut sperante mari, insa nu se poate nimic intre voi. Cred ca sunteti din orase diferite. Da-i cerere pe facebook, doar nu te mananca. Bafta!

| Stanciu_Shilmes_1998 a răspuns:

Pai Andreea daca tu il placi, ar trebui sa il faci si pe el sa te placa poti chiar sa il intrebi ma placi sau sa i spui ca il iubesti iar si el daca spune ca si el te iubeste totul e bine si veti deveni un cuplu dar relatiile la distanta nu tin prea mult.