Alege cu inima nu cu capul:* nu trebuie sa te intereseze ce spune lumea. Alege pe cine crezi (sau crede fata respectiva)!*:
Da... peste tot ti se tot spune sa alegi cu inima, dar ca nu ar strica sa fie folosit si capul ca doar nu-l avem doar ca sa nu ne ploua inauntru
"Fetele cuminti sunt inebunite dupa baieti rai de fapt" e ceva adevarat, dar nu se gandesc niciodata ca baietii rai sunt cateodata rezultatul unor baieti buni care au suferit mult si care s-au decis sa se schimbe pentru a trezi interesul si pentru a nu mai suferi.
Gandeste-te la cel care e mai 'bun', mai 'cuminte'. Eu zic ca el ar fi cea mai buna alegere pentru ca nu te-ar dezamagi, te-ar iubi cu adevarat si cred ca ai mai multe sanse sa fii fericita cu el decat cu cel care este mai 'rau'.
Acum sa nu intelegi ca trebuie sa il alegi pe cel 'bun' neaparat. Evident ca daca lumea isi cam bate joc de el sau are note proaste atunci mai bine nu il alegi pentru intr-o 'relatie' sunteti 'legati'. Adica nu pierde doar unul, pierd amandoi, asta ca exemplu.
Sincer sa fiu nu prea imi amintesc despre ce am palavragit atata, dar daca cumva ce am scris iti este catusi de putin de ajutor atunci eu zic ca nu am scris degeaba