Sa-l uiti, niciodata nu o sa poti, dar, daca nu o sa-l mai vezi, o sa-ti treaca sentimentele pe care le simti pentru el, dar pot reveni in orice clipa, doar la un contact vizual, si atunci o sa te simti mult mai rau. Este extrem de greu si dureros, sa suferi din dragoste, dar trebuie sa te gandesti ca viata merge mai departe, si la fiecate pas facut, o sa intalnesti diferite persoane. O sa-ti gasesti jumatatea, toti o gasim la un moment dat.
Buna!
Pai...Daca chiar iti place de el fa tu primul pas.Nu este obligatoriu sa il faca el, dar nici sa nu te duci peste el sa sari in bratele lui si sa ii pui te iubesc))))Si poate cine stie
Intai stai si tu mai pe langa clasa lui si dupa nu stiu intrii in el accidental dar sa nu faci asta prea desc ca o sa zica ca esti impiedicata
Ok..deci sfatul meu e sa incerci sa vb cu el poate o sa va vedeti in afara scolii sau daca chiar vrei sa il uiti stai mai mult pe holul scolii si poate dai de altu.
Sper ca te-am ajutatSucces!
Spun sa nu faci nimic, daca te muti din semestrul al 2-lea mai bine o lasi balta. O sa il uiti daca nu o sa il mai vezi, ochii care nu se vad se uita!