Bună, păi acel Mihai, dacă tot e cel mai bun prieten al ei să-i spună că nu e bine ce devine, iar dacă ea nu înţelege, şi sigur nu va înţelege, să nu o streseze cu asta prea mult pentru că va încee să-l urască. Şi să nu se pună toată lumea să-i spună că nu e bine ce face pentru că aşa se va ambiţiona să se facă şi mai rău. Trebuie cu încetul... Baftă!
Cred că e mai bine s-o lase de capul ei. Dacă vor încerca să o oprească, ea va începe să-i deteste. Trebuie lăsată să înveţe din propriile greşeli.
Prietenii trebuie s-o scoata din situatia asta, ca sigur va suferi mai tarziu chiar daca nu isi da seama.
Sa se duca la ea, sa-i explice ca greseste, ca o vor inapoi si ca va gresi daca o ia pe drumul asta. Daca nu o vor asculta, ce rost are sa-si mai bata capul cu ea? Fiecare cu viata lui, si daca nu-i asculta, greseala ei. Va suferi mai tarziu dupa urma asta.
Bafta si incearca sa ai grija de ea.
Of, băieții ăștia!
Cât de mult de poate schimba un tip.
Singurii care o pot schimba, sunt prietenii. Chiar dacă acum e orbită de dragostea purtată pentru tipul respectiv. Nu va fi ca înainte, dar totuși, îl va uita.
Ce să zic, am şi eu o prietenă. Învăța excelent. Până când s-a îndrăgostit de un fraier, care rămâne repetent. El îşi bate joc de ea, ea continuă să-l iubească.
Serios? Asta e dragoste?
În mod normal, băieții ar trebui să umble după fete şi să le cucerească, nu fetele pe băieţi.
Vorbiți cu tipul ăla, întrebați-l dacă vrea ceva de la fată. Iar dacă nu vrea, spuneți-i să vorbească cu ea, şi să-i spună că nu are rost să continue.
Dar acest plan, nu cred că va merge deoarece tipii care i-ai descris tu, sunt incredibil de greu de convins.
Apelați şi la profesori dacă e nevoie.
Să-i scadă nota la purtare, că poate îşi revine.
Buna. Bine, tu?
Eu cred ca ar trebui sa o opreasca, nu cred ca e genul de fata care ar trebui sa fie asa daca inainte era cuminte iar acum nu mai invata.
Nu e nici bine pentru sanatatea ei sa fumeze si daca o sa i se intample ceva ea va trebui sa raspunda.
Ii putei spune parintilor ei despre schimbarea ei si poate ca asa o sa se schimbe. Cred ca nu o sa o mai lase la club sau discoteca.
Funda?
O discutie cu parinti ei cred ca ar rezolva cate ceva...adica e putin cam grav.Dar parinti sa nu devina stresanti... poate ar trebui sa consulte un pshiolog.
O sa te invat ceva,cauta ceva despre baiatul asta de care ii place,ceva ce nu ii face ei placere sa auda, gasiti ceva important, o faceti sa sufere dar dupa o sa-i treaca (stiu cum e). exemplu:ca ii place de o alta fata, gasiti voi. Daca nu gasiti nimic de genu asta puteti voi sa faceti un id de mess dupa care voi sa vorbiti cu tipu asta. Dupa care ii spuneti ca ati auzit de aceste conversatii.E o idee, daca o puneti in practica va urez multa bafta
Solutia cea mai buna ar fi sa vorbiti cu parinti ei, sau puteti sa vorbiti serios cu ea si sa-i spuneti ca s-a schimbat si ca voi nu mai puteti fi prieteni ei(doar asa ca sa se gandeasca la asta)ori puteti vorbi cu iubitul lui sa-si schimbe comportamentul
Crezi ca nu am discutat cu ea!?
Eu as spune s-o lase in pace! Este treaba ei! Daca se baga o sa spuna ca prietenii sunt in potriva ei. Mai bine este s-o lase sa faca ce vrea daca asta e drumul pe care la ales...
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: