Bună!
Deşi este o joacă, un capitol a iubirii între copii ( Vârsta în care ne creăm o iluzie a iubirii ), vreau să-ţi menţionez că este în acelaşi timp o paletă de culori, o perioadă de care ai să-ţi aminteşti cu mult drag, la fel cum ai observat şi la geo123456898543. Faptul că el nu a spus că te place, probabil a făcut-o şi din cauză că îi e ruşine. Încearcă să comunici cu el, dacă nu faţă în faţă atunci prin mesaje, pe calculator. Ai să-ţi dai seama singură dacă te place sau nu . Baftă!
Nu stiu ce sa zic, poate ca te place, dar ca prietena. Incearca sa mai vorbesti cu el, sa mai tineti legatura, poate asa relatia voastra va mai avansa. Dar alta solutie ar fi sa ii spui fata in fata ceea ce simti, si atunci vei afla daca este reciproc. Daca tine la tine (ca prietena) va dori sa fiti prieteni in continuare, chiar daca sentimentul nu e reciproc. Iti urez bafta!
Uauu, cat am citit din ce ai scris aici imi aduc aminte de mine ) si eu am avut aceleasi intamplari ca tine (aproape) nu stiu ce sa zic, e posibil sa te placa, eu cu acel baiat am vorbit mai bine de 2 ani si totul a inceput exact ca si la tine si bineinteles mai vorbim si acum chiar acum cateva zile ne-am impacat