| lorra92 a întrebat:

scuzati-ma dar nu pot spune prea mult ca plang in hohote. tocmai ce m-am despartit de prietenul meu, a doua zi, il vad cu o fata. pe moment mi s-au umplut ochii de lacrimi si un prieten din cei cu care eram in gasca m-a luat deoparte, mi-a zis sa nu plang, si ma pupat pe frunte. deci la fotu tin enooorm de mult! chiar pot sa zic ca-l iubesc. un sfat ceva? orice asi putea face! multumesc sad!

Răspuns Câştigător
| BiAnK_9624 a răspuns:

Poi.daca a doua zi era cu altha inseamna ca el nu te'a iubit...sqz.da cred ca asta e adevarul. daca tinea la tine facea toth posibilul ca sa va impacati.stiu cum e.am trekuth si eu prin asta.eu am vrb cu el si acum sunt cu el acum. daca te iubeste se intoarce la tine. daca nu incearca sa stai mai mult cu gasca decat singura atsfel te vei gandi mai putin la el.sh vei suferi mai putin.asa as face eu.tongue:*... sper ca te'am ajutath

Funda?love strucklove struck

1 răspuns:
| Ralucutza a răspuns:

E normal sa fii asa dupa o relatie terminata. sfaturi?! greu de zis. plangi, lasa timpul sa treaca, invata din greselile lui si ale tale, nu sta singura- iesi cat poti de mult. Nu te razbuna pe altcineva