Felicitari, esti o persoana normala
Problema intervine atunci cand esti de acord cu tine in orice, cand nu ai nimic sa iti reprosezi. Exista o vorba mare care a intrat in istorie:"Stii sa castigi Hannibal dar nu sti sa te bucuri de victorie". Exact asa si tu.Arta de a fi invigator se invata si mai ales arta de a-ti pastra pozitia
Eu cred ca lucrul asta vine o data cu varsta.pe la 13-16 ani si eu eram la fel. ziceam un lucru si faceam total opusul.azi imi placea ceva, maine altceva.este normal, toti am trecut prin asta.nu te panica.
lucrurile astea o sa se aseze in timp, pe parcursul anilor cand iti vei da seama ce iti place cu adevarat.in timp te vei maturiza si vei ajunge sa te cunosti pe tine insati.pe la varsta de 16-18 ani o sa stii sigur ce cauti, cum cauti, de ce esti, cum esti.astea sunt niste intrebari la care raspunsurile se gasesc in timp si lucrurile astea se schimba constant odata cu varsta.
ma repet: calmeaza-te, asta nu e un motiv de ingrijorare.este absolut normal ceea ce ti se intampla.
Aceasta e o perioada de trecere draga.
Tebuie sa iti gaseshtti ceva cu ce sa te ocupi, spre exemplu citeste o carte, sau fa muzica, nu stiut, ceva care sa iti ocupe timpul, apoi incearca sa gasestiraspunsuri la intrebarile ce te framinta. un iubit iti poate face mai bine.
Bafta!
E tipic varstei...incearca totusi sa vorbesti cu o persoana mai in varsta, care pentru tine prezinta incredere si care stii ca nu te va judeca, ci te va sprijini indiferent de ce ii vei spune. poate ai si griji, stres sau doar pur si simplu constiinta. tu incearca sa citesti o carte buna, sa vezi un film bun, incearca sa cunosti lume noua.