Buna
Pot spune ca si eu sunt in aceeasi stare ca si a ta...la mine motivele sunt numeroase insa unul este si cel de care zici tu aici.
Revenind la intrebarea ta.incearca mai intai sa te linistesti caci daca nu stai calma nu vei putea face nimic.ai zis ca ai prieteni insa nu iti ajunge sustinerea lor...e adevarat.nu numai ei trebuie sa te sustina ci si tu insuti.cauta undeva in inima ta si vezi ce vrea cu adevarat...incearca sa iti faci un prieten care sa tina la tine si sa te faca fericita; de asemenea fa si anumite lucruri care iti placeau inainte si poate acum ai uitat de ele.
Trebuie sa faci astfel incat timpul sa iti treaca mai usor.esti confuza acum si de aceea nu stii ce vrei cu adevarat. cauta-ti un rost in viata pentru ca esti si la inceput.
Nu o sa fii mereu singura.pe parcursul vietii vei intalni pe cineva de care sa iti placa si destule persoane cu care sa ai ceva in comun,incearca iti descoperi o pasiune pentru un anumit lucru si ai sa vezi cum trece timpul cat mai repede cu putinta.
Capul sus si mergi inainte, zambeste la orice pas, fii fericita si bucura-te de acea clipa minunata din viata ta.
Nu plange pentru nimic in lume iar atunci cand iti vine sa o faci zii in gandul tau "nimeni nu merita lacrimile mele,eu zambesc mereu".
Sunt sa le zic doar niste vorbe care sa te faca sa te simti mai bine sper eu,caci stiu si eu cum este sa nu ai pe nimeni aproape, cat de dureros sa nu te ajute nimeni la nevoie.
Sa ai parte numai de zile cu soare in viata ta, pwpici:*
Eu te inteleg si eu am fost candva ca tine. Oricat si orice ai avea, simti lipsa unei iubiri. Simti nevoia sa te indragostesti, sa iubesti si sa fi iubita. Dar e totusi bine ca mai ai prietenii. Sper sa ti se indeplineasca si tie dorintele si sa fi cu baiatul cu care vrei, atunci sigur o sa ne povestesti cat de fericita esti Deocamdata profita la maxim de timpul asta in care nu ai iubit, pentru ca dupa aia o sa ai anumite obligatii si retineri.
Sincer si eu ma simt asa uneori.am multe prietene care spun acelasi lucru.probabil o fi varsta de vina ...Stai linistita.eu cred ca tot o sa gasesti pe cineva care sa iti rezolve problema ta :*