| Isra26 a întrebat:

Sincer am nevoie de o părere sau mai multe...Este chiar atât de rău să nu ai un prieten până în clasa a 9-a? Sunt genul de fată care mai repede și-ar pierde timpul printre cărți și seriale. Totuși, voi ce părere aveți?

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Lasand clasicul "cartile sunt bune" ce ar zice un parinte... Nu cred ca nu ai nici un prieten. Ce asteptari ai de la un prieten/prietena? Nu vorbesti cu nimeni? Poti gasi un prieten in oricine. Sau te referi la o persona de aceeasi varsta si din aceeasi clasa sa zicem.

Si cartile nu au nici o legatura cu prietenii. Sau serialele. Nu vrei sa iesi din casa nu iesii. Daca cineva iti raspunde si toata ziua iese in oras cu "prietenii" iti va zice ca nu e ok ce faci. Cineva ca tine iti va zice ca e ok ce faci. Nu poti zice ca e rau sau bine. E relativa treaba. Lucrurile se intampla asa cum trebuie. Cand o sa trebuiasca sa iti faci prieteni o sa iti faci. Nu schimba ceea ce iti place doar de dragul societatii. Daca iti zic toti ca sa lasi cartile si sa iti faci prieteni, ai face-o? Nu cred.

| OldSoul a răspuns:

Intrebarea asta ma baga-n depresie sad

Si, sa nu fie chiar off topic...

E ok, ai timp pentru prieteni mai incolo, bucura-te de copilarie, ai timp sa suferi mai incolo.

| Plato a răspuns:

Pierde-ti tot timpul cu cartile alea. Incearca si alte carti, ca sa nu-ti mai pui intrebari prostesti.
E rau SA AI. La varsta aia nu trebuie sa-ti stea capul la asa ceva. Esti un copil, bucura-te de asta si comporta-te pe masura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu is a 10-a si sunt la fel ca tine: prefer cartile, si chiar daca vreau iubit, sunt foarte pretentioasa si consider ca nimeni nu e destul de serios pentru o relatie momentan.
E perfect normal sa nu ai inca o relatie. Toate la timpul lor.

| ibaal a răspuns:

O sa ai timp si de iubit. Pas cu pas la vremea lorwinking

| Rd79 a răspuns:

Nu e nici rau nici bine sa nu ai prieten in a 9-a. Daca nu ai gasit pe nimeni de care sa-ti placa, sau nu esti interesata de asta, e total ok, mai ai timp sa-ti faci prieten.

| artemidak a răspuns:

Nu e.
crede-ma.

e foarte ok, sincer.