| RainbowDash a întrebat:

HEI TPU!
Sora mea a fost impreuna cu un baiat timp de. 6-7-8 luni.
S-au despartit din cauza "bff"-ului ei. Bfful ei i-a zis tipului ca sora mea vrea sa se desparta de el, si catre sora mea a zis ca el vrea sa se desparta de ea. Si asa s-au despartit. De circa o saptamana a inceput sa il placa. El o place clar. Nu o zice, dar se vede. Ei sunt intr-o clasa. Au 11 ani (nu radeti laughing si eu am ras cand am auzit ca sunt impreuna. big grin ) Acum. cum sa ii spuna? Ea si bfful ei au facut un pact ca sa nu mai fie nici una impreuna cu el. (Si bfful ei a fost impreuna cu tipul ala inainde de sora mea, deci i-a despartit din gelozie) Mi-a zis sa o ajut. I-am sugerat sa ii zica in fata, dar a zis ca se va supara bfful ei pe ea. Voi ce ziceti? Dau fundita

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Bff-ul ei este indragostita de prietenul ei. Spune-i surorii tale sa o termine si cu ea si cu el.

| ash87 a răspuns:

Sugereaza-i surorii tale sa comunice mai bine cu bff-ul, o discutie deschisa si onesta: ar fi fost mai ok sa ii spuna ca o deranjeaza relatia surorii tale, decat sa minta.

Apoi sa il uite amandoua pe baiatul ala. Sa gaseasca si ea si bff-ul cate un baiat cu care sa aiba o relatie personala, interese comune, nu asa superficial, ne placem si gata. Baieti din astia sunt pe toate drumurile dar nu e mare valoare in asta.