anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.
sper sa nu ma judecati.
am priceput, oriunde in lume mai sunt si oameni rai.
am 12 ani, dar de fapt ma simt de parca as avea mult mai mult.
am trecut prin prea multe pentru la varsta mea, credeti-ma. din clasa a I-a isi bateau joc de mine toate fetele din clasa, vorbeam doar cu colegul meu de banca, care imi era si cel mai bun prieten. fetele din clasa credeau ca eram impreuna cu el si ne 'lingeam'. ma enervau foarte tare cand spuneau asa. Intr-adevar chiar tineam la el, dar doar ca prieteni. eram doar clasa I-a nu stiam nici macar nu stiam ce inseamna sa ai o relatie si chestii de astea.
mereu la sport toate fetele se jucau si pe mine doar ma lasau intr-un colt singura si radeau de mine. in clasa a IV- a m-am imprietenit cu o fata din clasa, dar nu a durat mult ca maicasa a spus ca sunt o influenta rea si nu a mai lasat-o sa vorbeasca cu mine. ( si chiar nu eram, ba din contra). in clasa a V-a m-am imprietenit cu motatele clasei, sa spun asa. Am inceput sa injur, luam note mici, nu imi mai pasa de nimic. una dintre acele fete a inceput sa se taie, dupa ce am vazut la ea, am inceput sa ma zgarii doar. ( imi e foarte rusine ca am facut asta ). pe la sfarsitul anului m-au lasat balta si au inceput sa isi bata joc de mine. M-am imprietenit din nou cu fata aia care am fost prietena in clasa a IV-a. A fost minunat, ma inscrisesem la dansuri. Proful mereu zicea ca fac foarte bine. Faceam mereu stretching. Eram foarte incantata de mine ca puteam sa fac roata, spagatul, sfoara, podul de sus, rasturnarea inainte, etc. A inceput clasa a VI-a si pana in octombrie am fost prietena cu fata aia, mergeam amandoua la dansuri. apoi m-am impacat cu fetele alea doua ca sa ma razbun pe ele. asta am reusit ( si va rog sa nu ma judecati pentru asta, chiar si eu ma simt prost oricum).
chestia e ca toti ma urasc, chiar daca nu fac nimic. unii ma considera "curva" pentru ca am fundul bombat ca o minge ( si urasc asta). Si am inceput sa ma comport cu ei cum se comporta cu mine, au inceput sa se supere :/
a da, m-am lasat de dansuri. de tot. REGRET EXTREM DE MULT.
MA URASC
va rog sa nu dati cu hate. sad

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inscrie-te la un sport, merita! Iti faci prietene noi si o sa fii atat de ocupata ca nu vei mai baga in seama rautatile colegilor.
Inca ceva: la rauti raspunde cu indiferenta, pentru ca asta ii va enerva teribil pe cei care te ataca, vor obosii si in final vor renunta.

| OldSoul a răspuns:

"Si am inceput sa ma comport cu ei cum se comporta cu mine, au inceput sa se supere" E foarte bine, cui pe cui se scoate, poate asa se vor pune si ele in situatia ta.
In rest, ce sa spun, asta-i viata, nimic nu e perfect.

| 393Dan a răspuns:

Nu-ti pierde spiritul. Ai trecut prin multe si inteleg, e greu sa-ti mentii caracterul cand esti inconjurata de idioti aproape toata viata. Insa nu te lasa influentata de viciile si sufletele lor nocive. Fii puternica, asta te face mai destoinica ca restul. Curaj!

| Turbo223 a răspuns:

Dar care este intrebarea? Ei bine, presupun ca vrei sa iesi din starea asta.In primul rand de ce te-ai uri? Inteleg ca s-au intamplat multe dar nu e bine sa urasti pe cineva, dar pai pe propia ta persoana! Si eu in clasele 1-4 eram lasata de celelalte fete, doar 2 imi erau prietene.In a 5-a am iesit si eu cu niste fete mai "populare" sa zic, dar ele erau dragute.Prietenele mi-au spus ca m-am schimbat dar eram aceeasi. Oricum trebuie sa stii ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, tu o sa fi mereu cu tine si la bine si la greu, nu trebuie sa iti urasti persoana doar pentru anumite alegeri gresite si pentru nesimtirea unor colegi. Faza cu "curva" este doar o gluma proasta, nu te considera ei asa, doar se joaca cu tine. Fundul bombat ca o minge? Serios? Nu te gandi la fundul tau, avand in vedere ca ai 12 ani! Fie mare, fie mic, stai linistita "curva" e doar in gluma (o glume nesuferita si proasta). Nu iti recomand sa te mai zgarii deoarece incet incet poate ajungi sa te tai cu lama (asa au ajuns niste colegi de ai mei, dar incidentul a fost uitat). Doar acei oameni EMO fac asa ceva, iar la 12 ani nu este bine.Nu te mai comporta cu ei cum s-au comportat ei cu tine, deoarece nu este bine.Asa doar devi ca ei, nimic mai mult.Ti-as sugera sa nu-i mai bagi in seama, se vor opri intr-un final.Incearca sa iti faci alti prieteni (nu neaparat din clasa) ai putea merge la un alt sport cum ar fi : inot, gimnastica sau un sport de echipa care iti va reda increderea in tine (baschet, volei) etc. happy Acesti colegi nu o sa-i mai ai cand mergi la liceu, vor fi lasati uitarii. Bucura-te de copilarie cat o mai ai (sari coarda prin parc, aseaza-te pe iarba si uita-te catre cerwinking eu ma simt foarte bine cand fac asta, si cel mai important petrece mai mult timp cu familia!). Este bine sa iti faci prieteni insa familia trebuie sa fie pe locul 1 mereu.Nu ai un verisor sau o verisoara? Fie mai mici, fie mai mari poti sa te joci cu ei si sa-i consideri cei mai buni prieteni ai tai.Colegii tai s-au suparat dar este mai mult vina lor, eu iti recomand sa te comporti frumos cu ei, poate si ei se vor schimba, dar pentru lucrurile bune este nevoie de TIMP. Timpul schimba totul (poate face un copilas de 6 ani sa se transforme intr-un adult in toata firea dar poate face si oamenii buni sa devina rai sau invers). Viata nu e perfecta si bineinteles ca vei mai intalni si oameni mai putin draguti, dar nu prea avem ce sa facem.Pe mine odata m-a injurat un copil de 4 sau 5 ani! Dap, chiar asa...viata e grea deci trebuie sa fi puternica si sa nu te lasi! Pana la urma, chiar daca in viata sunt multe lucruri rele, trebuie sa le scoti in evidenta si pe cele bune, cum ar fi (bucura-te ca ai trait 12 ani si inca o sa mai traiesti, nu aici iti e finalul, unii au murit la nici varsta de 1 an si nici nu au apucat sa stie ce inseamna bucuria in sine, bucura-te ca ai o familie si ca ai ce manca, altii stau pe strada si cersesc iar pentru ei o bucatica de paine este ca un bufet intreg pentru noi).

| AlexanderHamilton a răspuns:

Asta nu e viata grea, doar pentru ca nu ai prieteni nu se compara cu a fi in lagar de conentrare sa cari bolovani.

| Roxette99 a răspuns:

Nu trebuie sa te urasti pentru ca nu iti ies lucrurile inca e timp sa repari lucrurile. PERSOANELE care te jignesc tu sa nu faci ca ele. Incearca sa nu iti mai cauti tu prieteni. Si nu te obosi sa faci tot posibilul sa ii ti langa tine de teama ca vei ramane singura. Si ce daca ai fundul bombat? decat sa ai unul plat, mai bine asa cum esti, bucurate!
Si daca iti place dansul nu te da batuta! lupta pentru ce iti doresti cu adevarat. Nu te mai lasa influentata de rautatile din jurul tau! Bafta

| Mdiana99 a răspuns:

Nu te da batuta! Te inteleg cu tot ce ai scris, si vei vedea ca daca tu mergi mai departe ti se vor întâmplă numai de bine! Nu poti avea încredere in nimeni asa ca trebuie sa te descurci singura si sa inveti sa nu depinzi de ceilalți! Nu renunta! Si de fiecare data cand e greu repete in minte :va fi bine! Si crede asta!winking

| Serban_Delia_Maria_2000 a răspuns:

Ce viata... imi pare rau