| caracoperchelita a întrebat:

stie cineva cum sa scap de cosuri? va rog sa mi ziceti.dar nu creme ci amestecuri gen miere cu cafea! Funda!

Răspuns Câştigător
| xAmyx a răspuns:

Pai sunt multe masti naturale. Eu de ex. folosesc : 1. Pui bicarbonat intr-un pahar si pui un strop de lamaie sau apa calduta amesteci si il pui pe fata pana se usuca.
2. Poti sa-ti pui miere
3. Poti zdrobi o aspirina cu zeama de lamaie si o pui pe cos dar ai grija sa nu cada de pe fata
4. Iei cojile de la portocala si te freci cu ele de fata si pe urma te speli cu apa calduta, sau, poti pune cojile intr-un blender si o sa iasa o pasta portocalie si o aplici pe fata.
5. Poti face o infuzie cu ceai de musetel si dupa sa aplici crema de galbenele ( o gasesti in orice plafar sau farmacie si nu e scumpa deloc - 2-3 lei maxim. si e buna pentru cicatricile lasate de cosuri. si eu o folosesc sa stii ca face minuni ) SFAT : crema de galbenele folosesteo seara pentru ca e foarte grasa si cred ca nu vrei sa mergi ziua pe strada cu fata stralucind de la grasime! Sper ca te-am ajutat! happy

1 răspuns:
| 008 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. poti incerca sa iti faci in fiecare zi o masca din miere,dar ai grija sa nu pui prea multa ca o sa curga(eu o tin cam jumate de ora,uneori o ora sau mai mult). Mai poti incerca si masca cu argila,gasesti argila in magazinele bio si cred ca vei gasi si in farmacii. Amesteci praful de argila cu putina apa,dar o mai poti amesteca si cu zeama de rosie,castravete,ceai de musetel, etc. De doua ori pe saptamana sa o amesteci cu putina zeama de lamaie, te va ustura putin dar te ajuta. Sper ca ti-am fost de folos. Rezultatele nu se vor vedea imediat, trebuie sa ai rabdare. Daca nu te ajuta aceste masti, atunci iti recomand sa mergi la un dermatolog.

Întrebări similare