Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Orice vis devine realitate daca esti tampit. Poti fi pus la locul tau cu medicamentul potrivit. [Smiley-plec pe marte]
Care-i prostul si care-i desteptul?
E timpul pentru distracţii şi aventură. Am căştile-n urechi, degeaba dai din gură!
Fericiţi sunt acei oameni care reuşesc să-i facă să zâmbească pe cei care sunt trişti.♥
Am ajuns la concluzia că unii oameni se bagă în viaţa noastră doar din simplu motiv că e mult mai interesantă decât a lor!
Inima unei femei este un ocean adânc de secrete.
Nici-un om nu e destul de inteligent incant sa poata convinge un prost ca e prost! ...si cam asa e...
`You are my light in the dark``You are the beating in my heart``But that is not enough``Will I ever be by your side``"
`[Tot ce`am vazut]`[tot ce`am facut]`[tot ce`am simtit]`[a fost pentru ca te-am iubit]`
```Sunt doar un Om```Un viSatOr```Ce te iubeste enOrm```[]
. NiciodaTa Nu SpuNe Niciodata`. Nici IntotdeauNa`. Dar Spune`i ca il Iubesjti Ca NiciodaTa Si Pentru totdeauNa
"__Imi spuneai ca sunt un inger pentru tine_sunt cuvinte care inima mi-au frant. ___acum stiu ca`n noptile senine_uneori si ingerii mai plang
"Inca de mici ne naStem pentru a iUbi*Astea'S cele mai frumOase momente ale vietii*Cand Se va intampla inSa nu vei Stii*Ii vei Spune doar atat:"
"[]Undeva te pastrez mereu in inima mea, Sti ca nu te pot uitaa, Am sperat ca-mi vei da toata dragostea ta, Dar eu un te pot avea[]"
"[[De ce crezi ca daca ar fi ceva, te-as iubi mai putin?] x
`I'll be half a life until you come back :]"
`[De dragul taU fac orice Si nu reGret]
Nimeni nu ti se pare perfect pana nu te indragostesti! ❤
- Nu te gândi sa ma tragi în jos, doar pentru ca sunt mai sus decât tine straight face! winking
--> Traieste fiecare clipa din viata ta pentru ca doar una avem. ♥
--> Bich, spre deosebire de tine eu nu fac poze de la gat in jos sa-mi arat doar formele oh go on
Doar ascult`o, priveste in ochii ei, strange`o in brate si crede in ea love struck
Traim intr-o lume mult prea dura. Care nu gandeste atunci cand fura. Un vis inocent; o3 Dintr-o inima pura ♥
»Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi,
dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi. ♥.
Si ochii nostri spun ceea ce gura nu are curaj sa spuna; x
Viata nu ne invata sa fim puternici, ea ne obliga! happy
Stii cum zic: amintirile raman acolo... Sufletul plange cand inima ramane solo love struck
→ Momentele frumoase nu le simţi atunci când le trăieşti, dar le regreţi atunci când ţi le aminteşti.
In momentele importante ale vietii realizezi cine tine cu adevarat la tine..." happy
; ~ cine te iubeste cu adevarat... te accepta asa cum esti! stie ca nu esti perfecta, dar simte bunatatea si sinceritatea ta ♥
Zâmbetul ei de copil nu se răzbună. Te face să te simţi cel mai puternic când o ţii de mână. batting eyelashes
Hrăneşte-mi visele, că eu ţi le creez, ţi le-mplinesc dacă alegi să mă pastrezi...
❤ Cateodata doar un simplu zambet aduce fericirea. ☻ Asa ca zambeste! happy
Zambeste chiar de doare! Zambeste Zambetu'i mai tare! big grin.Nu plange totul are scapararewinking.Gaseste cheia la orice incuietoare! happy
Sa fim sinceri! k si tie iti place! daca nu ti.ar place...ai lasa.o in pace!
»Deși cresc... uneori îmi dau seama că în mine se află tot un suflet de copil pe care nimeni nu mi-l poate lua. ♥
Sunt femeie Nu regret Viata nu`i perfecta Dar e viata mea Si o pretuiesc.`
Funda`?
Esti fraier, dar esti dulce
Nu fac discriminari! Urasc pe toata lumea.
Crezi in dragoste la prima vedere? Sau trebuie sa mai trec odata?
Darling, go buy a personality!
Si-aintors pivirea si a zambit, iar eu eram jhgagfsah.
Nu sunt nebuna! Sunt doar diferita.
Funda?
MaiNeimIsMaraxD întreabă: