Nu trebuie sa ii iei ceva original. E mai frumos sa ii iei ceva practic: o esarfa, o lumare de craciun, manusi, caciula, un fular, betisoare parfumate, o cana, un parfum, bijuterii, o carte, o cutiuta pentru bijuterii.
Pana la urma conteaza gestul, nu cadoul propriu-zis!
Pai depinde cum este.Cred ca ori tablou sau un ursulet gigantic din plus sau un catel, pisica.Incearca!
Incearca un ingeras ieftin(bibelou), un mos craciun, poate gasesti un om de zapada din plus
Nu mai am idei dar ssucces in cautarea cadoului perfect
Un ursulets cu un tricouas pe el de culoarea preferata a colegei tale personalizat, cu un text amuzant >
Pai avand in vedere ca se poata esarfele, as spune sa ii iei una.Acum nu stiu nimic despre colega ta. daca e genu care invata, i.ai o carte. ii poti lua o cana cu ceva amuzant pe ea, un tricotaj, o bluza, o trusa de machiaj.
Afla ce fel de muzica ii place si cumpara-i un CD cu trupa preferata. Daca e genul mai singuratic cumpara-i un jurnal. Daca e tipul domnisoara-organizare cumpara-i o agenda. Daca e tipul indraznet si elegant ofera-i un parfum. Un articol vestimentar merge la oricine, daca ii nimeresti marimile. Mai sunt si cadourile universale care sunt pentru toata lumea: ceas; glob de cristal(stii chestiile alea mici in care ninge inauntru), iconite, bibelouri dragute ( ai grija sa nu fie un bibelou plictisitor). Cam atat cu ideile mele. sper ca te-a ajutat raspunsul meu.