| Cuky a întrebat:

Stiti cumva ce cadou as putea sa ii fac mamei mele,de ziua ei de nastere? Ceva mai special,nu imi spuneti sa cumpar flori,bijuterii, ciocolata...etc.Ceva ce se poate face.Va rog, ofer funda celui mai bun raspuns!

5 răspunsuri:
| AndreeaaD a răspuns:

Cred ca cel mai dragut cadou ar fi sa te trezesti inaintea ei si sa-i faci un mic dejun special.Nu trebuie sa fii superpriceput in bucatarie ca sa poti praji niste paine, sa faci un suc proaspat de portocale sau altceva ce vrei tu si sa aranjezi pe o farfurie ceva.Chiar il poti ruga pe tatal tau sa te ajute si nu trebuie cine stie ce, exact ce ai tu prin frigider. Daca stii cat de cat sa gatesti si mai bine, ii poti face o portie de clatite, o omleta, niste sandwich-uri.Si ca surpriza sa fie intreaga pune-i pe tava si o felicitare frumoasa in care sa scrii exact ceea ce simti tu.
Chiar daca se va trezi si te va vedea spune-i sa stea linistita ca este ziua ei de rasfat si tu stii ce faci iar mai tarziu daca e libera puteti merge impreuna la shoping.
Cred ca acest cadou este cel mai potrivit deoarece nu necesita multi bani, care oricum erau tot ai ei, este si facut de tine si apoi carei mame nu ii place sa isi petreaca timpul cu copilul ei?

| claustrofob a răspuns:

Eu as zice asa. Du-te la un magazin de editat poze, chestii din astea. Si poti edita o poza cu voi 2 pe care o pui in rama, sau un ursulet de plus mai mare pe care pui un body si la fel cu poza imprimata sau mai poti face o chestie. Pe o placa de poliester pe care o imbraci intr-un material frumos lipesti poze cu voi, cu familia, si ii poti scrie si un mesaj frumos acolo nu doar de la multi ani ci si despre viata in general. Nu este nici foarte costisitorhappy

| Cuky explică (pentru claustrofob):

Ce spui tu acolo necesita bani!

| claustrofob a răspuns (pentru Cuky):

Pai o poza normala de exemplu costa 1 leu cam pe acolo iar daca vrei sa faci un tablou cu o poza te costa in jur de 40 lei nici atat

| BlaBlutza23 a răspuns:

Scriei o scrisoare in care sa-i spui cat de mult o pretuiesti si ca apreciezi tare mult ca tea crescut si ca a avut atata grija de tine.