| miha1275 a întrebat:

Stiti vreo metoda de a scapa de acnee? Am cosuri pe fata (am 14 ani) si mama zice ca e normal, dar cand ma uit la fata mea imi vine sa plang, am incercat multe creme, dar nu a mers.un sfat? Va rog mult

Răspuns Câştigător
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
De la farmacie Skinoren, merge super bine! Am avut o prietena cu cosuri foarte foarte (...) foarte multe si acum abia ca mai are unul doua dupa cateva luni de tratament. Efectul se vede si in cateva zile.

5 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Incearca sapunul cu sulf+ pulbere de argila albastra

| Aasdfghj a răspuns:

Mergi neaparat la dermatolog! Mie mi-a recomandat La Roche Posay gel de curatare de 2 ori pe zi. Effaclar dou+ dimineata si seara crema activa Acne Out. Sa nu pui mana pe fata si sa iti dezinfectezi telefonul. Fata de perna sa o scimbi mai des decat de obicei. Fara stoarcerea cosurilor si fara leacul babesti. Folosesti apa micelara daca de demachiezi. Mi s-a recomandat Uriage pentru ten gras. Mergi la doctor neaparat, vorbeste cu mama ta. Nu lasa timpul sa treaca!

| Gillian a răspuns:

Du-te la doctorul dermatolog.

| Biee19 a răspuns:

Heihappy...şi eu am încercat o gramada de creme împortiva cosurilor dar tot degaba...în fiecare dimineata şi seara am început doar să-mi spal fața apoi să aplic o crema hidratanta iar într-o saptamana majoritatea cosurilor mi-au dispărut.Acum depinde şi de tenul tau.

| miha1275 explică (pentru Biee19):

Multuuu' pentru sfat, voi incerca si cu cremawinking