| Anonima6754 a întrebat:

Hei TPUhappy Stiu ca am depresie (poate mult spus depresie, dar tot pe acolo) as vrea sa discut cu un psiholog, dar nu vreau sa-i spun mamei mele, tatalui meu nici atat...cum sa fac? Plang in fiecare zi de obicei de 2-3 ori pe zi si simt ca NIMIC nu are rost, nu pot sa decid nimic ma gândesc numai la consecințe..deci nu stiu, probabil chiar ar fi mai bine sa mor, as scapa de toate.

3 răspunsuri:
| KR0NSTADT a răspuns:

Vorbește, că eu nu te rețin. Vreți cam mulți să muriți de o vreme încoace. Sunteți toți din aceeași sectă, sau doar prostia e comună? big grin

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Cel rău încearcă sa te distrugă și sa te tragă in jos cu speranța ca o sa cedezi psihic și o sa recurgi la. știi tu ce
Însă, Dumnezeu, Cel atotputernic și bun e pregătit sa îți întinga o mâna de ajutor
Eu sunt la dispoziția Lui
Dacă vrei sa te ajut îți las numărul de telefon prin mesaj și îmi poți scrie
Mie Dumnezeu mi-a schimbat viața. Am fumat, curvit, înjurat, blestemam, nu mi am găsit fericirea cu nici o fata și nu știam scopul meu in viața
Dumnezeu m-a iertat și m-a eliberat de tot ce e rău, acum sunt un om liber și fericit
Vrei și tu sa fii? Cauta-l pe Dumnezeu și îți promit ca se va face găsit
Ba și mai mult, o sa te ajute dacă vii cu toată inima la El
Domnul Isus Hristos sa te binecuvânteze, prietenă dragă ❤️

| NarcisIfrim a răspuns:

O persoana nu poate vorbi despre ce sufera.E imposibil.Am avut rude care au fost in depresie, si nu au putut sa spuna ce au si inainte si dupa.Tu ce ai este o stare de singurate, nu esti apreciat, nu ai prieteni.Prin acesta stare trec toti adolescenti de varsta ta.Deci du-te la mama si tatal tau si vorbeste cu ei, si ei au trecut pe acolo si stiu mult mai bine ce sa iti spuna.Si daca situatia e asa de agravata, mergi la psiholog.